cafte bikeri,viem je tu o pláštoch mrte tém,ale predsa si založím novú hladám plášte do riadneho terénu,nejaké endurká šírka min 2.25 max 2.35 vyžívam sa v jazde v blate,mokru,jazdím aj ked prší,sneží...čiže nejaké špeciálne do blata,mokrého terénu,našiel som maxxis ardent 2.25 alebo schwalbe fat albert,neviem či aj nobby nic???...teraz mám kenda nevegal 2.1 a dosť sa mi na nich šmýka,tak teda poraďte a kludne aj inú značku do tých 30 euri za kus...thanks! P.S.-ako sa nich pôjde na asfalte (valivý odpor) a takéto veci ma netrápi,skôr váha!
Tam ani nieje dôležitý ten odpor, ale ak chceš niečo do blata a iných extrémnych podmienok je to mäkká zmes. A tú na asfalte dá rýchlo dole a plášť bude potom na dve veci
som za tie Fat Alberty, tento rok som ich zacal jazdit a zatial ich mozem len pochvalit. Vo verzii 2011 je zadny plast s tvrdsej zmesy ako predny, takze sa dezen ani tak nederie ako minule rocniky, dokonca som na nom vcera presiel 100 kilometrovy asfaltovy vyjazd (MT - Pravenec) a nijak extremne som sa nenatrapil. V terene drzia znamenite v podstate na kazdom povrchu.
díky za odpovede chalani ,no tie 2.4, 2.5 to je až moooc mám Gt avalanche expert,to by tam asi moc nesedelo stačí tých max 2.35...a môžte mi sem hodiť nejaké linky,také z ktorých by som mohol hned aj objednať,nejaké CZ-SK stránky! dakujem mocne
díky za odpovede chalani ,no tie 2.4, 2.5 to je až moooc mám Gt avalanche expert,to by tam asi moc nesedelo stačí tých max 2.35...a môžte mi sem hodiť nejaké linky,také z ktorých by som mohol hned aj objednať,nejaké CZ-SK stránky! dakujem mocne
heheh sa zbadas po 20km, ze take balony eeee
na XC bike obuj 2,1 ...
Zase neprehanaj ja 4 roky dozadu na vyjazde z XCkarmi na Inovec - Kulhan a spat po asfalte do Dolnej Suce na fulle obute 2.4 Nobby Nic a az to boly balony a on si chce kupit 2.25 si myslim ze v pohode...
žihadlo ja som na ťažšie šlapanie zvyknutý či už váhami bikov ktoré som mal (teraz mám prvý pod 14 kg ) a "balóny" som mal tiež a spomínam na ne najradšej maxxis 2.35 na "nebohom" kellyse ktorý mi čorkli 2.25 sa mi zdá taký dobrý kompromis ozaj lapla a tie nobby nic v teréne,blate ako? držia dobre? P.S.-keby som sa náhodou zbláznil a zobral by som aj tie 2.4 vojdu sa mi do rámu?mám tento bike...
sirka skor zavisi od vyrobcu by som povedal, po tych Schwable som isiel do Maxxis a tie boli akoze strasne uzke pritom som siel z 2.4 Sch. do 2.35 Max.
Napriklad Schwable 2.25 su asi tak siroke ako Maxxis 2.35
Najlepsie je si s niekym vymenit plaste na tyzden a otestovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zober Wetscream,zmes 40a,drží všade,akurát prejdeš 20km poceste a je zodratý
heheh sa zbadas po 20km, ze take balony eeee
na XC bike obuj 2,1 ...
ked nejazdis FR
onee nieje balon ako balon napr 2ka michelin (52mm) bol skoro rovnaky ako 2,25 noby nic
ak chces cosi do blata daj si tam:
http://www.suncycle.sk/diely-mtb/mtb_plaste/21-24/mtb_plast_michelin_wild_gripr_21/
Napriklad Schwable 2.25 su asi tak siroke ako Maxxis 2.35
Najlepsie je si s niekym vymenit plaste na tyzden a otestovat