zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Aj keď hmotnosť nebola primárna úvaha, ušetril som cca. 330 gramov. Vyplietli mi ho za jeden deň v DS v Kellys predajni. Páska Tesa Alu ducktape, plášť sa dal nahodiť bez montpák, nafúknuté cez vzdušník, klasicky to puklo a pekne drží už tretí deň. 80ml tmelu.
Šírka obutého plášťa sa na i25 zväčšila o 4mm na 5,9cm. Budúci týždeň ma čaká ten istý proces s predným kolesom.
P.S. Inak obavam sa, ze alu paska je najhorsia moznost. Ta predsa nie je vobec elasticka a ani pevna. Bud si pouzil duct tape, alebo alu tape.
No a teraz som presiel na toto.500g rafiky,21 vnutorna,paska 20mm,co je urcite malo(neviem preco som taku sirku objednal),nahodene s pakami,nafukane cez flasu,cez ventil 100ml mlieka a tiez uz 4 den drzi bez zmeny tlaku a netecie nikde.Celkovo usetrim asi pol kila,ale o to mi primarne neslo.Skor o obmedzenie defektov,lebo znami s dusami nic a ja uz to radsej ani nepocitam.Sem tam klinec,trne,sklo....
P.S. Inak obavam sa, ze alu paska je najhorsia moznost. Ta predsa nie je vobec elasticka a ani pevna. Bud si pouzil duct tape, alebo alu tape.
ST i25 ma 600g ???
https://www.wtb.com/products/st
Mne vyhodila kuchynská váha 604g.
Inak bol som môj nový set-up vyskúšať v teréne a bolo to výborné! Najmä stojky, kde koleso hrabalo na pokraji priľnavosti, boli príjemným prekvapením. Tiež korene, mokré kamene, to je teraz úplne iný pocit.
https://www.wtb.com/products/st
skus to..
Inak bol som môj nový set-up vyskúšať v teréne a bolo to výborné! Najmä stojky, kde koleso hrabalo na pokraji priľnavosti, boli príjemným prekvapením. Tiež korene, mokré kamene, to je teraz úplne iný pocit.
samozrejme ze to je lepsie. ja mam aktualne i29 a i23 a urprimne, i 23 bola chyba. mal som rovno ist do i25.
mna tam ta vaha zarazila, myslel som ze to ma pod 560g.
halo? ja som sa slusne spytal.
preco robis zo mna primitiva?
klikni na ten link, naklikaj si rozmer a uvidis ze vaha pri tomto rozmere NIEJE UVEDENA.