zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
V zadnom plášti Maxxis High Roller (ten bol použitý na bezduše ako nový) boli nejaké zvyšky tmelu Trezado vanilka, v prednom Schwalbe Nobby Nic nebola ani kvapka (ten bol predtým jazdený 2 sezóny s dušou). Ježkovia žiadni. Na začiatku som dával 120 ml. Defekt som nemusel za ten čas riešiť žiadny, videl som len mokré miesta po lepení tmelom. Horšie je, že tmel vo fľaši sa zgrcol. Nie celý, ale veľká časť. 🙄
sobotu som sa nejak rozkokosil na maline a ani DDown nepodrzal
bike bol totalne olepeny od tmelu z toho obstreku co dostal od kazdeho kolesa...dnes som ho umyval a ako bonus som nasiel zlomenu rolnicku v prehadzovacke a musel som skracovat retaz o 2 clanky lebo bol prasknuty
tmel som mal Bikeworkx,uz na jar ma nasral ked som dostal defekt pri navrate z vyjazdu kde nedokazal zalepit dieru od klinca ale to bolo 2 km od domu tak som na poloprazdnom prisiel domov
Jedine co ten tmel zalepil boli ventilky,radost ich prefukovat malou pumpou
Takze Bikeworkx neodporucam kupovat,lepi len to co netreba