tiez som nad tym dumal ale ja som ju pri nadstavovani uplne zaskrutkoval
neviem co presne ta skutka robi, jedine co som si vsimol ze pri povolovani a zatahovani sa posuva piestik v brzdovej packej, ale ci to ma aj nejaky ucinok na objem v systeme to fakt neviem
Nevidel som ako partak plni tie nove XT, tak neviem povedat ci to robi dobre. Predtym mal Hayesi a tie odvzdusnoval v pohode.
ja jazdim teraz saintya xt pakami starymi,ale pri tlakovani zhora paka postupne tvrdne a na vyhovujucom kroku som zavrel nadrzku , a zotali take...
U Formul ma vytocili povodne dosticky, pretoze vydrzali velmi malo. Jazdievam sintrovane, teraz budem robit pokusy s kevlarovymi a nejakymi speci semimetalikami. Som zvedavy... Sintrovane maju pomalsi nabeh, kym sa zohreju, ale potom drzia.
Pri naplnani je "Free Stroke" v akej polohe? Uplne zaskrutkovana alebo povolena?
Nevidel som ako partak plni tie nove XT, tak neviem povedat ci to robi dobre. Predtym mal Hayesi a tie odvzdusnoval v pohode.
aby neboli XTcka take tvrde staci ked po odvzdusneni nechas otvorenu expanznu nadobku a piestiky zatlacis co najviac do strmena, samozrejme musis odsavat prebytocny olej ak ich chces tvrdsie staci do systemu dodat viac oleja cize musis viat vysunut piestiky
no a samozrejeme tvrdost regulujes aj sroubckou "Free Stroke" ale to je len na jemne doladenie
A davkovatelnost je u Elixiru lepsia.