Nie je to uz teraz jedno, kedze si ich uz kupil ? Ale brzdit by Ti to malo, podla zopar recenzii vsak potrebuju tieto casto doladovat ... ved uvidis, poskusas a das vediet
To mas co za rafik, ze nan nie je mozne dat V-cka ? Ale je fakt, ze od mechanik nemozes cakat extra zazraky, aj ked za blata a mokra budu brzdit asi lepsie ako V-cka ... ale skor si mal trochu dosetrit a kupit hydrauliky ...
rafik, ktory uz neuvazuje s v-ckami
nasetrene bolo, len ludia hovorili, ze je to dost zbytocne za tu cenu, na druhej strane, ked som zacinal, v-cka este neexistovali, takze som preskocil z cantileverov na kotuce, hadam ten rozdiel uvidim
ja ich mam.brzdia uplne v pohode.platnicky mam zatial 2000Km a este vydrzia dost.staci ak ich raz za cas odmastis,nastavis a budes spokojny.ale je pravda ze len same by som ich nekupoval.ja som ich mal uz na biku....
KOLKOOOO???? 4 a poL??? no mna tu ***** jak tu sedim na tom kresle !
Moj mily, a to si kde kupoval? ved ja som dal za moje HMX-1,ktore su lepsie, tak za tie som dal 2500. pre boha ze 4 a pol
nemenil som vecka, pat rokov nebol cas na bicykel, a boli na nom este cantilevery a usudil som, ze hydrauliky su pre mna zbytocne, mozno mylne, mozno je pravda, ze som sa mal spytat pred kupou, ale co ked som tuto stranku nasiel az den po kupe , no co uz, kazdy sa uci, ale ninak dik
zle som sa vyjadril, doteraz som mal taky bicykel, kde boli iba cantilevery, nedavam tie kotuce nan, skladam novy, je to mozno neekonomicke, ale mam na to svoj dovod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v-brake nie su mozne, vzhladom k rafiku
nasetrene bolo, len ludia hovorili, ze je to dost zbytocne za tu cenu, na druhej strane, ked som zacinal, v-cka este neexistovali, takze som preskocil z cantileverov na kotuce, hadam ten rozdiel uvidim
KOLKOOOO???? 4 a poL???
Moj mily, a to si kde kupoval? ved ja som dal za moje HMX-1,ktore su lepsie, tak za tie som dal 2500. pre boha ze 4 a pol
k teme: ak mas kupene, tak je blbe sa pytat, ci si dobre kupil...
kebyze uz menim Vcka za kotuce tak jedine hydry
nepamatam sa, ze si som napisal, ze su to shity alebo pod. veci - takze neviem o com je ten cerveny text...