ber vector mozno ze to nei je vychytena znacka na svete ale ramy robia dobre a pokial nemienis jazdit na nom tvrdy freeride alebo nieco podobne tak ti urcite nejake tie 3roky posluzi a aj viac
na vectoer sa stazovat neda lebo ani raz ma nepodrazil a podrzal ma aj v tych naj situaciach ale uz viac riskovat nejdem ale na vozenie je stale v pohode je to super bike pre amatera(nie ze by som ja bol nejaky profik hej)
preco pe amatera?myslim ze te ramy sa daju porovnat s ramamy inych znaciek ako je scott,gary fisher,ravo atd.len ta cena je vysia s toho hladiska ze su to ssvetove znacky.Myslim ze vector urobil najviac co mohol preto aby mal kvalitne hlinikove ramy.
2ra ved hej mas pravdu ale ked zacnes jazdit trosku viac trvrdsie tak sa zacnes aj obavat ci to nahodou nezlomis predsa to je len XC tak to len preto ze pre amatera
jaj ty hlava ja sa tych freeridovych rekordov aspon nebojim ale skor sa bojim tych ramov inak neviem komu sa zlomila len tak odveci patka na kotuc z ramu a teraz beha tak ze radsej nebrzdi aby neodletela dalsia.inak na vectoroch sa lamu patky na kotuc.inak idete dnes niekam?
ked sme uz pri tom...
kupil som Vector Caliber je uplne v pohode, len jedna vec mi vadi
oproti inym bikom co som skusal je tazsi cim to? v papieroch ma napisane ze ram vazi 2,1 Kg a zbytok je predsa to co na ostatnych bikoch alebo je to tou vidlou RST Gila SL ? alebo kolesa riadidka ? vie niekto poradit?
Cau, mam Caliber 2 roky, ak mas ten ram Alloy 7005, mal som ho komplet zhodeny, a je fakt je lahky. neviem ci tie 2,1 kg, ale v rame problem nie je. Vela vazi ta vidla, sami mi fakt zdala tazsia ako ram. Pozorne sa pozri, aku mas stredovu osku, ja som az po par mesiacoch zistil, ze tam davaju Kinex - sa to robi kdesi u nas a je nenormalne tazka. ak mas Deore, je tiez o nieco tazsie, ako drahsie rady-hlavne kluky. + rataj, ze hrube gumy tiez zavazia, ja som vpredu Maxxis Calibos hned menil za poloslick. inac bike v pohode, bez ziadneho servisu vydrzal 2500km. Az teraz som pomenil zopar drobnosti a chystam sa na tu vidlu.
To zartujete s tou vahou ? "zbytok je predsa to co na ostatnych bikoch " ,fuuha,mudra veta.Nato si ako prisiel ? Tam je kopa komponentov co robi rozdiel vo vahe.Spravidla cim viac zaplatis,tym lachsi mas bajk ( XC )
Ak ho chces zlachcit,zacni vymenou komponentov.U tychto lacnych bajkov sa montuju take uplne smejdne a navyse tazke pedale s kovovou klietkou.Dalej plaste maju velky rozdiel vo vahe.
.....ono je pravda ze tie ramy zase tiez nie su najlahsie a ani niektore komponenty ale zase znesu toho dost......a ked tot ak bers par gramov navyse nezaskodi aspon potrenujes
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kupil som Vector Caliber je uplne v pohode, len jedna vec mi vadi
oproti inym bikom co som skusal je tazsi cim to? v papieroch ma napisane ze ram vazi 2,1 Kg a zbytok je predsa to co na ostatnych bikoch alebo je to tou vidlou RST Gila SL ? alebo kolesa riadidka ? vie niekto poradit?
Ak ho chces zlachcit,zacni vymenou komponentov.U tychto lacnych bajkov sa montuju take uplne smejdne a navyse tazke pedale s kovovou klietkou.Dalej plaste maju velky rozdiel vo vahe.