Ked si vezmem, kolko sekund mi trva prepinanie twistlockom medzi poziciami, tak ti realne viem napisat, ze tym prepinanim sa straca koncentracia a focus na slapanie. Mame s kamosmi segment kde sa nahaname do kopca na mtb a stahujeme sekundy… s FA uz teraz viem, ze by mi na tych par km / cca 15 min usetril z fleku aj 20-30 sekund.
Vyzdielas aj konkretne cisla zon v Garmin a vo FA?
Ja som teraz celkom spokojny s tym ako mi funguje zadok, ale vidlicu mam vypnuty uplny lock. Ale zase mi to potom vadi ze v stojkach mi nezamkne vidlicu uplne.
Este otazka, ako casto robite kalibraciu? Lebo ja som sa teraz vo videu od cykloshopu dozvedel ze to treba udajne pred kazdou jazdou kalibrovat a ja som to este nerobil odkedy mi dali nakalibrovany bike z predajne
Treba to kalibrovat vzdy, ked nieco zmenis na pruzeni…. Tlak, token a pod. Odskok neriesim.
Jazdim Bias 0, lebo pri nizsich to dlho drzi odomknute.
Ale ak si dobre pamatam, tak aj pri Biase -2 v Low zone mi na stupaniach po lesnych chodnikoch drzi zamknuty aj predok aj to dost nepohodlne a podla mna ma to aj spomaluje. Skusim rekalibraciu, mozno je to tym.
To je pre velkych profikov toto uz.Tu sa nechytame.
Tak ho treba este sparovat s teleškodou aby vedel že ideš z kopca na zmrzku a necha otvorené 😁
mam taky problem, ze na tlmic RockShox SIDLuxe ULTIMATE Flight Attendant nereaguje.
Vymenial som aj baterky, ale jednoducho sa nevie zapnut... Fungovat funguje, ale len tlmi.. teda neviem ho naparovat na ovladanie... je akoby mrtvy a ,,hlupy" tlmic...
Stretli ste sa s tym niekto?
Ako to mate vy na tych SIDoch?
Je to tak aj pri normalnej SIDe a je to by design, ako bezpecnostna poistka. Ale dopad na efektivitu je minimalny.
Teraz som siel kusok do kopca, tak to drzalo asi lepsie. Zajtra vybehnem do lesa.