kedze povodne sa na zadnej brzde po 400km zodrali a teraz moj problem, ked som nove chcel namontovat tak som prisiel nato, ze brzdna plocha je hrubsia a tym padom nevojdu na miesto kde patria, prikladam aj foto, chcem sa spytat ci ste uz riesili podobny problem a ak ano ako ste postupovali, mna napada ze by som ich este mohol trosku prebehnut po brusnom papiery (neviem ci je to dobry napad) alebo to radsej vratim?
posledný komentár: 13. 12. 2024 o 18:14
k dostickam - povedzme ze imbusakom zatlac piestiky do tela brzdy a dosticky vojdu v pohode. chce to trosku sily, ale tak sa to robi, neboj sa
k dostickam - povedzme ze imbusakom zatlac piestiky do tela brzdy a dosticky vojdu v pohode. chce to trosku sily, ale tak sa to robi, neboj sa
dakujem za radu, piestiky som zatlacil a dosticky vosli, uz to mam hotove, darmo clovek sa uci cely zivot, prvy krat som robil takuto vymenu tak som nevedel, ze kde moze byt zrada, este raz thanks
Formula robi :
Organic:
- Comfort
- Ergal
Sintered:
- Race
Povodne platnicky si nerozumeli s Aligator Píla kotucom a isli velmi rychlo do certa
Kupil som v slovkolexe kvoli testu do predku Sintered a do zadku Organic - uz by som ich mal navzajom vymenit lebo necitim rozdiel.
Jediny postreh je ze sintered z novoty piskaju !
Brzdi to krasne ...