P.S.:ano, prestudoval som si toto forum
si robis srandu ?
platnicky men v tedy, ked zistis ze su tenke (rozober brzdu = odpoj strmen od kostri/vidle - a najdes taky malicky dllhy imbus (samicu) co drzi konce tych platniciek + taky pliesok (to co hore trci) a to vysrobujes a vytiahnes dolom platnicky aj z tou vzperou co ich roztahuje... pozres sa na ne ake su hrube a hned budes vedet citreba alebo netreba...
nieco max 2.1 (lebo vacsie sa dozadu vojde len tak-tak a navyse mam ochranu stavby takze max 2.1
a nieco cenovo priaznive, aj tak to asi nakonec dopadne tak ze sa na tro vyzerem a kupim zasa nevegal-y
inak ja som na GT patricne pysny a brzdy... noo ... brzdfia dobre a toto vse
Aaa ta vidlica SUPER!!!az na to ze treba davat pozor na locker...lahko sa da odobrat a mozte ho stratit:)) inac cool bike a vyzera super..cawa
noo a este k tomu ze ako sa posudzuje cyklista
http://www.cyklosvec.cz/?ie=testy&akcia ... est_id=112
P.S. Berte to z rezervou , nemam skusenosti a dobru vidlu som este nejazdil, som uplny zaciatcnik a nemam s cim porovnavat - akurat shit CTM millenium rebel. Pravdepodobne vsak lepsie uz coskoro napise 3lob1t
Aj ja som ho kupoval vo Velosprinte NR, vlani vo febreuari. Velmi dobra predajna, odporucam
Ja som ho kupil az na dalekom Spissi
Aj ja som ho kupoval vo Velosprinte NR, vlani vo febreuari. Velmi dobra predajna, odporucam
posledný komentár: 27. 5. 2009 o 14:15