Dnes som sa rozhodol pre montáž novej vidli a hlavka v domácich podmienkach.Kedže nemám lis na hlavko tak som si ho vrobil z 16mm závitovej tiče plus podložky a pomocou matky cez podložku som hlavko nalisoval perfektne bez problémov.To čo ma ale prekvapilo je že po kompletnej montáži a osadenia vidli my ostala asi 1mm vôla medzi spodním konusom na vidle a gumenou prachovkou na hlavku.Tu podložku som dal na beton spravne a hlavko je dotiahnute ježkom lebo vôla nieje žiadna.
Ložisko som počas montáži osadil tak ako má byť.Pri ručnej manipulaci ked som hlavko mal ešte nenahodené sa konus spolu s prachovkou tvaril že maju byť tamer pri sebe.Teraz neviem má tam tá vôla byť alebo nie? Mám to rozobrat a ked tam bude vôla znova po zložení vložit tam dáku gumenu podložku?
posledný komentár: 17. 7. 2006 o 13:59
a prachovka by to mala tesnit, ved preto to je "prachovka", aby sa tam bordel nedostaval
Takže bude lepšie ak ju nechám tak.Po čase ked prdnu ložiská tak to vyriešim 1mm kružkom z gumy čo vy nato?
Ja mam FSA Orbit Z a tiez tam ma medzeru 1mm, ta gumicka sa ti najprv bude tvarit ze vsetko OKa ale casom sa odere a roztrhne. Skusal som aj neopren na hlavove ale nic moc, voda sa tam dostala aj tak
čo si vyrobca FSA asi neuvedomil
Takže to neriešim pri najblišej demontáži tam vložim 1mm kružok s teflonu ktorí dotlačí tu prachovku.
A dostal si kupiť aj tu prachovku samostatne?
Kazdopadne prikladam schemu spravne nainstalovaneho hlavoveho zlozenia FSA ZS-3, kde je vidiet co kde ma dosadat a co kde dosadat nema
jas som kupil Cube AMSko a tam nebola ziadna prachovka iba klasicky kruzk na spodoku hlavoveho co sa dava na vidlicu. Myslel som si ze sa tam bordel nedostane. Ked bolo lozisko zncene tak som objednal iba nove lozisko a budem sa snazit to nejako utesnit. Rozhodne nemienim koli tomu kupovat cele nove hlavove zlozenie, aspom zatial nie.
Namontuj a jazdi.