Cawko chlapci, neviete mi poradit ako najsetrnejsie dostanem na rám hlavové zlozenie a-head . servisaka v obchode pri kupe rámu nemali tak som povedal ze to nejako zmaknem sááám - chyba. ide to svinsky tazko hore a bojim sa ze nieco po.... Ako to dostat tie misky bezpecne na rám - vopred daujem za opovede...
quasko; nemyslel, ta vidla tam bola uz pri novom bajku
na staru vidlu kaslem (Suntour XCM ) chcem len zachranit hlavove zlozenie + jezka ak sa da
len teraz neviem ci tu vidlu drzi uz len ta hrzda a treba po krku len buchnut kladivom aby vypadla alebo je zadrhel niekde inde
na staru vidlu kaslem (Suntour XCM ) chcem len zachranit hlavove zlozenie + jezka ak sa da
len teraz neviem ci tu vidlu drzi uz len ta hrzda a treba po krku len buchnut kladivom aby vypadla alebo je zadrhel niekde inde
Nie nebuchaj po vidle najskor to prebehni smirglom a zbav sa hrdze. Potom jednou rukou pridrz ram vo vzdzuchu a vidlu vytocis. Vybrat integrovane hlavove neviem ale ked da niekdo navod budem rad
č.1: drží ju ten sivý plastový krúžok, ako napísal Raver - buchnúť kladivom, zatlačiť zospodu, krúžok sa pri buchnutí dostane vyššie a môžeš ho dať rukou dolu, potom opatrne šrobovákom a kladivom zhodíš z vidlice nalisovaný kovový krúžok, ktorý použiješ pri novej vidle.
č.2: ježko stojí 20 Sk
hlavove zlozenie vyberat nepotrebujem, potrebujem len zalozit novu vidlu, to je vsetko
katko; ten sivy plastovy kruzok je s jednej strany (na fotke za krkom) preruseny, dufam ze to tak ma byt
quasko: prečo to komplikuješ zbytočne, treba po tom buchnúť, vybrať ten sivý plastový krúžok a hotovo, vidla je dole; šmirglovať môžeš potom, rukou to tak či tak nevytočíš.
Polo: to bolo pre teba samozrejme....
OT: integrované sa dáva dole tak isto ako normálne....
takze dnes som konecne nahodil novu vidlu, vsetko prebehlo celkom v pohode, najnarocnejsie bolo nabit jezka do krku, nabil som ho trosku nakrivo, tak dufam ze to nebude mat vplyv na funkcnost
skusal som krutit riaditkami, brzdit prednou brzdou, vidla ma hladky chod a drzi pevne aj pri brzdeni, skor mi ide o to ci sa napriklad nebudu nejak nadmerne drat loziska alebo nieco podobne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na staru vidlu kaslem (Suntour XCM
Len buchnut...
č.2: ježko stojí 20 Sk
katko; ten sivy plastovy kruzok je s jednej strany (na fotke za krkom) preruseny, dufam ze to tak ma byt
ok, dakujem za rady pani
Polo: to bolo pre teba samozrejme....
OT: integrované sa dáva dole tak isto ako normálne....
ja po nej kludne tresnem, nic ine si nezasluzi
ok, dakujem za rady pani
Integrovane, semiintegrovane alebo klasika?