Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Moze to byt vselicim, nieco z toho bolo na trailoch co su hlavne dolu kopcom a pomohlo lepsie pruzenie, na hradzi som mozno chytil silnejsi vietor minule, traily boli mozno viac pozametane a mal som lespi grip aj vdaka inym plastom. S chranicmi som sa menej bal v klopkach, mozno som mal vacsiu zotrvacnost v rockgardenoch.... sam neviem ani to neskumam. Neda sa to takto izolovat.
čo som dnes nastavoval na ihrisku, tak parádne, hl čap je pevný , brzda funguje, s radením SLX 12sp, je to šepot
prevedeni ako u XTčka čo mám 1,5r..... uvidíme zajtra na výjazde
k radeniu SLX 12s je dodávaný aj bowden a koncovky, lanko samozrejme..
už idem drať 4té. staré mám na cestaku a najstaršie na zimaku , posledne mi prasklo, sice som zalepil, ale už mu moc neverím
z crc karbonio flow za 103, krasa
No to zalezi od zamku sedlovky Ked zamok obopina celu lyzinu tak musi byt kompatibilny so 7x9 - to su napr. tie jednoskrutkove. U tych kde je kontaktna plocha iba zhora a zdola - dvojskrutkove ako napr. FSA, tam je to jedno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Išlo, ale je to zbytočne zložitejšie a drahšie.
To už asi skôr by bola výzva titán.
Nemám momentálne len sram direct mount 34 a 32
Maxle 174mm, P1.75x20
kotuč centerline 160mm
kotuč centerline 160mm
cau, mozes potom prosim dat info ako ta 6100 radi? Diky moc.
prevedeni ako u XTčka čo mám 1,5r..... uvidíme zajtra na výjazde
k radeniu SLX 12s je dodávaný aj bowden a koncovky, lanko samozrejme..
Oproti SLR som mal pocit, ze sedim na betone, navyse ma neskutocne rezalo do zadnych stehien.
ešte že maju na SLR karbonio výpredaj na CRC....
moj ja riť už ine sedlo ako SLR 10 rokov nepozná
z crc karbonio flow za 103, krasa
pasuje to bezne na sedlovky?
na cestaku sedlovka orbea , kde je možne aj oválne, a ma zimaku mam TI lyžiny okrukle.. na klasicku sedlofku