Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
dodava sa k tomu vazelina, inak mozes pouzit aj nejaku obycajnu, ja som tam posledne daval hustejsi olej
Obycajnu vazelinu neodporúčam. Takto som zrusil 18z ratchet. Použil som parktool vazelinu, fakt minimum a po po par vyjazdoch som pri silovom spliapani v kopci zuby krasne ocesal. Radsej ten olej
Vazelina moze byt, ale s nizkou viskozitou (riedka) a nelepiva, s rozsahom pouzitia aj do nizkych teplot (aby v zime netuhla). Dlhe roky pouzivam nejaku specialnu Castrol na mazanie zbranovych systemov lietadiel/vrtulnikov (udajne ), z komercne dostupnych podla konzistencie by som zvolil napr. R.S.P. SlickKick.
Ja používam RS vazelínu do vidlíc...
Inak 36z a 54z sú strašne hlučné, 18z je tak na hrane akceptovateľnosti (aj keď píšu že by som mal mať 24z, ale cvaká mi to 18x za otočenie)
Všetko čo je hlučnejšie ako ticho je hlučné Ja dávam tú RS vazelínu a aj 18z je všetko možné len nie tichý náboj, ale aspoň je z tých tichších. A regulovať hlučnosť ratchet systému je cesta do pekla. Sám som zrušil jeden zub a to sa o náboj pravidelne starám...
Nelepi, ale riedka nie je ani nahodou (napr. v porovnani so spominanou R.S.P. alebo original DT Swiss). Osobne by som sa jej vyhol, hlavne pri vacsom pocte zubov rohatky a jazdeni v chlade/zime (pri zabere by nemuseli zuby zapadnut dostatocne rychlo).
Tie maju ake rozmery na tvojich kolesach? Moje karbony maju tiez 25mm. Race vyzeraju tiez slubne. Ako su na tom s odolnostou a TLR? Boli nejake trable?
Tie maju ake rozmery na tvojich kolesach? Moje karbony maju tiez 25mm. Race vyzeraju tiez slubne. Ako su na tom s odolnostou a TLR? Boli nejake trable?
Zajtra zmeram, nemam doma subleru.
Od jula co ich mam som nemal ziadny defekt ani problemy, tlaky jazdim cca 1.3 vzadu a 1.1 vpredu. Jazdil som aj vyssie ale takto mi to vyhovuje.
Najazdene mam 1300km a vydrzia este dost.
Co sa tyka nahodenia na rafiky uplna pohoda, nafukal som ich s pumpou a tlak drzali aj bez tmelu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(udavana hmostno setu 1953g, navazene 1940g - ten gram skakal)
Obycajnu vazelinu neodporúčam. Takto som zrusil 18z ratchet. Použil som parktool vazelinu, fakt minimum a po po par vyjazdoch som pri silovom spliapani v kopci zuby krasne ocesal. Radsej ten olej
Inak 36z a 54z sú strašne hlučné, 18z je tak na hrane akceptovateľnosti (aj keď píšu že by som mal mať 24z, ale cvaká mi to 18x za otočenie)
Váha udávaná výrobcom 690g
jachmel tu to máš.
Jasne niekedy medzi sviatkami nahodim, rafky mam DT swiss XR391, vnutorna sirka 25mm
Inak od Wolfpacku jazdim od jula plaste Speed 2.4 vpredu a 2.2 vzadu
Zajtra zmeram, nemam doma subleru.
Od jula co ich mam som nemal ziadny defekt ani problemy, tlaky jazdim cca 1.3 vzadu a 1.1 vpredu. Jazdil som aj vyssie ale takto mi to vyhovuje.
Najazdene mam 1300km a vydrzia este dost.
Co sa tyka nahodenia na rafiky uplna pohoda, nafukal som ich s pumpou a tlak drzali aj bez tmelu.
211g