Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Až bude zaplatený vývoj alebo bude na trhu konkurencia, tak sa dočkáš aj dostupnej ceny
Dovtedy aspoň budeme mať o čom snívať a jazdiť pre radosť aj s tým, čo máme
Ja som myslel že primárny prínos AXS nieje úspora hmotnosti. To príde možno časom. Ale tak to ide mimo mňa, ja si ešte rád zopár dekád spokojne pojazdím tukabel
no, keby bol o tých 100g ľahší za tú cenu ... a otázka je či to radí lepšie ako xtr keď je to nové a ako dlho to vydrží radiť lepšie, alebo sa niečo vyvaklá a smola
V sade XX1 AXS sa hmotnosť setu blíži k mechanickej sade XTR, takže ak si vezmeme, že hmotnosť bezdrôtovej sady je pri nej posledná vlastnosť na ktorú sa prihliada, tak všetko hrá do kariet pre tieto vychytávky od SRAMU. Minule mi tu chalanisko poslal také videjko so skúsenosťami po roku používania od nejakého českého enduro jazdca a on práve vyzdvihoval omnoho pevnejšiu konštrukciu oproti mechanickým sadám od Sramu.
Má ochranný mechanizmus, takže po bočnom náraze povolí a potom sa automaticky zase vráti tam kde má byť podľa zaradeného prevodu. Nakoľko funguje neviem, ale vo videách to vyzerá celkom zaujímavo.
radí to lepšie a komfortnejšie, konštantne nezávisle na poveternostných podmienkach. Nemusíš riešiť žiadne dorazy a ubudne ti bowden na rajdách.
Jediný problém okrem ceny je nezabudnúť to dať raz za čas na nabíjačku.
Keby to nestálo takú raketu, tak už nikto nič iné nevozí. Keď som sa po pár týždňoch na Di2 testovačke s kotúčmi vrátil na svoju žiletku s ráfkovými brzdami a mechanikou, tak som mal pocit, že to vôbec nefunguje
Môžem sem, či do cestných? Náboj Shimano Nexus 8° s torpédo brzdov 2174g a špice 213g... Rafik je papierových 480g, niple ešte nemám... Plášť plánujem tiež nie najľahší, papierovo 725g pásku a dušu ešte treba prirátať... 3.5-4kg zadné koleso... 20palcové... Posilovňa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dovtedy aspoň budeme mať o čom snívať a jazdiť pre radosť aj s tým, čo máme
Takto nejak to funguje
Jediný problém okrem ceny je nezabudnúť to dať raz za čas na nabíjačku.
Keby to nestálo takú raketu, tak už nikto nič iné nevozí. Keď som sa po pár týždňoch na Di2 testovačke s kotúčmi vrátil na svoju žiletku s ráfkovými brzdami a mechanikou, tak som mal pocit, že to vôbec nefunguje