Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
V minulosti oznacovali skratkou TNT bezdusove plaste. V sucasnosti uz su bezdusaky (okrem drotenych) vsetky a rozdiel je uz len vo farebnom prevedeni. Siva bocnica je s ochranou, zlta bez nej.
Davas to na obe kolesa alebo pre ake kombo si sa rozhodol?
Ja som sa nechal zlakat na Agarro 2,35 predok/zadok tak uvidim ked ich nahodim ale musi prist este mlieko.
Pripájam sa k predošlým postom s plášťami Vittoria. Pri ich označovaní sa asi treba skôr pozerať na označenie ETRTO. Moje 27.5x2.35 majú označenie 57-584 a na ráfikoch 21 mm majú 56 mm, uvidím koľko budú mať na 30 mm ráfikoch.
Vittoria Rubino Pro IV 25/622 fold full black -> 258/263g (výrobca 250g)
Vittoria Mezcal III 27.5x2.35 TNT Anth blk blk G2.0 -> 717g (výrobca 680g)
Vittoria Barzo 27.5x2.35 TNT Anth blk blk G2.0 -> 705g (výrobca 700g)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.vittoria.com/ww/en/technology/mtb-xc-tyres v zalozke "casings"
Predné = 636g
Zadné = 751g
Tune Princess 15x100
Tune Prince 12x148
Duke Lucky SLS Ultra
1. plášť 722g
2. plášť 720g
Váha udávaná výrobcom 680g, rozdiel cca 5,5%,nie zlé.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-dissector-29x24-wt-3ct-exo-tr-plast-kevlar.html?itm_medium=forum#hodnotenie
savings Maxxis Dissector 29x2.4" WT 3CT EXO TR plášť, kevlar
42,99 € savings
MOC 78,99 €+Tubolito 29
Ja som sa nechal zlakat na Agarro 2,35 predok/zadok tak uvidim ked ich nahodim ale musi prist este mlieko.
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/mtb/29/maxxis-dissector-29x24-wt-3ct-exo-tr-plast-kevlar.html?itm_medium=forum#hodnotenie
savings Maxxis Dissector 29x2.4" WT 3CT EXO TR plášť, kevlar
42,99 € savings
MOC 78,99 €Vittoria Rubino Pro IV 25/622 fold full black -> 258/263g (výrobca 250g)
Vittoria Mezcal III 27.5x2.35 TNT Anth blk blk G2.0 -> 717g (výrobca 680g)
Vittoria Barzo 27.5x2.35 TNT Anth blk blk G2.0 -> 705g (výrobca 700g)