Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Čaute len pre zaujímavosť s môjho testovacieho predstavca titan skrutky , ale chcel som poprosit o radu neviete dáky celý set na MTB čierne titan skrutky vopred dakujem
Čaute len pre zaujímavosť s môjho testovacieho predstavca titan skrutky , ale chcel som poprosit o radu neviete dáky celý set na MTB čierne titan skrutky vopred dakujem
2. pokus cst jack rabbit II pro - 577. o 3g menej ako prvy, snad tento bude tesnit
za to povodne 685g ikon exo tr dc nabral dost - 736
ctm lock on gripy 131.01
wittkop medicus - 266.47
force "g03a" - 10.39. na nerozoznanie od shimana, ako by ich jedna fabrika tlacila
gx eagle mechanika komplet - 471.53. x01 11 speed je len krytka, radenie samotne je gx eagle
gx eagle axs rd - 466.39 se vsim
eagle axs controller - 68.06. deficit oproti mechanike 62.92 resp. 52.8 bez krytky baterky sram guide rs paky - 102.84 a 103.08. pre mna prijemny rozdiel od "r", pre manzelku game changer
Hunt Race XC, 29ky, 28 straitpull, 24mm vnut. sirka, hliník, 1552g
852g zadne(microspline), 700g predne
Pre mladeho na odlahcenie Treku, radost kazi blbo nalepena paska, je dokrcena.
Doteraz som mal kolesa len s elastickou paskou a tato je pevna, no som zvedavy ci budem mat sikovnejsie ruky ako kolegovia z Hunt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LOAM GRIPS - 93 g
PINE 27.2 DROPPER POST 110mm - 522g
PUGET 2x MTB LEVER - 28g
Maxxis Fbr 27,5x3,8" / 650b+ X 3,80 1371g
Panaracer Fat B Nimble 27,5x3,50" 120TPI 721g
Tufo XC14 TR 29x2.25 - 637g
https://r2-bike.com/Screws-Washers__black_1__Titanium_6
za to povodne 685g ikon exo tr dc nabral dost - 736
ctm lock on gripy 131.01
wittkop medicus - 266.47
force "g03a" - 10.39. na nerozoznanie od shimana, ako by ich jedna fabrika tlacila
gx eagle mechanika komplet - 471.53. x01 11 speed je len krytka, radenie samotne je gx eagle
gx eagle axs rd - 466.39 se vsim
eagle axs controller - 68.06. deficit oproti mechanike 62.92 resp. 52.8 bez krytky baterky sram guide rs paky - 102.84 a 103.08. pre mna prijemny rozdiel od "r", pre manzelku game changer
852g zadne(microspline), 700g predne
Pre mladeho na odlahcenie Treku, radost kazi blbo nalepena paska, je dokrcena.
Doteraz som mal kolesa len s elastickou paskou a tato je pevna, no som zvedavy ci budem mat sikovnejsie ruky ako kolegovia z Hunt
A pan farar je taky cyklista? 😁
A pan farar je taky cyklista? 😁
Citas rychlejsie ako ja korigujem
Ja som bol z matiky za 1 ale pisanie vzdy 3ka🙈
Takze preklep a predne ma 700g;-)
Farar? Neviem ci chapem...
minimus80 suradnice su kostol tusim alebo potom susedis s kostolom
Mavic Crossmax 29 Boost 2022 - rear - 6bolt - MicroSpline - 981g
MAVIC CROSSMAX SL BOOST 29 6INTL XD 2021
884g+953g
btw. MAVIC ID360 XD-freehub je asi o 30g lahsi ako MicroSpline...