Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Naboje su pri klasike aj pri sl rovnake. Vyplety myslim ze tiez, rozdiel je v rafikoch. SL ma hookless patky + nepotrebuje pasku, ma "integrovane nipple"
CS-M9001 XTR 11-40z
Je to síce MTB kazeta, ale pôjde na CX/gravel
Bude to pasovat? Minule som skusal kazetu ULTEGRA R8000 dat na MTB naboj MT400-B a bola sirsia ako 11 DEORE takze sa nedala pouzit...mozno vyssia rada naboja by to zvladla
tymto smerom to velmi nepojde, cestna 11 sp kazeta je o 1.85mm sirsia ako mtb. opacnym smerom, t.j. mtb kazeta na cestny orech, by to ist malo s pouzitim 1.85mm podlozky
Tie Ti osky z Ali sú aj s priemyselnými ložiskami? Lebo ak sa majú montovať s pôvodnými miniatúrnymi guličkami Shimano, ktoré sa budú točiť po titanovej oske tak som zvedavá tú životnosť tej osy. Oceľové guličky na titanových dráhach, to môže vymyslieť iba číňan.
Tecka Presne ako pise Kristina. Cinan nic nevymyslal, iba bohapusto skopiroval Shimano. Takze konusove loziska. Zivotnost otazna. Jaiub ich objednaval, tak by sa mohol casom s nami podelit o skusenosti.
Ano, su tam tie povodne loziska.
Ako som uz pisal, drzia od 2018, po roku som ich premazaval a ziadne opotrebenie tam nebolo. Cez zimu ich budem premazavat, tak poslem foto.
Tie Ti osky z Ali sú aj s priemyselnými ložiskami? Lebo ak sa majú montovať s pôvodnými miniatúrnymi guličkami Shimano, ktoré sa budú točiť po titanovej oske tak som zvedavá tú životnosť tej osy. Oceľové guličky na titanových dráhach, to môže vymyslieť iba číňan.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Panaracer DriverPro 29 × 2.4 829g
Vittoria Reaxcion SL 29" Boost 1484g dusa Revoloop 45g
https://www.sadesport.sk/sk/duse-rozmer-29/15873-dusa-revoloop-mtb-ultra-29-x-16-24-fv40.html?gclid=CjwKCAiA1aiMBhAUEiwACw25MUPT16OCeOZjcbGqOsEbGfseC0Xd6QfUZnc52ONhqbcEaNYlpv-AXRoCfWcQAvD_BwE
Bude to pasovat? Minule som skusal kazetu ULTEGRA R8000 dat na MTB naboj MT400-B a bola sirsia ako 11 DEORE takze sa nedala pouzit...mozno vyssia rada naboja by to zvladla
CS Sram XG1195 10-42z 11speed
€ 29,48 10% Off | Tiremet 1 Pair Bicycle Titanium Pedal Spindle Fit Shimano Axle EPDM9000 M540 XTR985 980 epdm8000 6800
https://a.aliexpress.com/_mqFKjls
Ako som uz pisal, drzia od 2018, po roku som ich premazaval a ziadne opotrebenie tam nebolo. Cez zimu ich budem premazavat, tak poslem foto.