Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
:D pise o tokenoch , že sa mu zanára,nie spaceroch na zniženie zdvihu .. to zanáranie vie doplnením tokenov krasne poriešiť a vidlica mu pojde hladšie na začiatku... a na konci to bude držať
pisal, ze isiel zo 100 na 120mm a uvazuje sa vratit naspat.. z toho som pochopil, ze chce ist spat na 100mm..
scarinko A aký to máš model tej Reby, u ktorej sa menil zdvih zo 100 na 120 iba vybratím nejakých spacerov? Na zmenu zdvihu bolo zvyčajne potrebné vymeniť vzduchový piest.
No vyzera ako ona ale nic take som nemenil. Resp robil mi to Dano5 par rokov dozadu a pochybujem ze on ma zhodou nahod takú hovadinu u seba a dal mi ju este aj zadarmo 😁
Myslim ze niektore 120tky sa znizovali na 110 alebo 100 tak, ze sa inserty davali na kompresny prut pod piest do vzduchovej komory a tym sa obmedzovalo vysunutie smerom dolu...
update: je to Reba A1-A6 (2012-2017), diel ma v spareparts katalogu cislo 27 a volaju to travel spacer...
To si kde splašil takéto plášte? ??? Vittoria len predstavuje novinky a kadeaké cestné plášte, ale solídny MTB plášť sa myslím, že tento rok ani nebude dať kúpiť.
aj si ich jazdil realne? nie kazdy potrebuje 2.40 a sirsie plaste, napr. maxxis forekaster 2.35 exo je rovnako siroky a tazsi.tato verzia s TNT je navyse s dodatocnou ochranou bocnic, co napr. xc verzia nema a ten vzor nie je ziaden slick...
Pri poznatku, že sú úzke by som v podstate skončil s výpočtom zlých vlastností týchto plášťov. Verzia 2,35 je šírkou na XC totálne luxusná. Treba reálne pojazdiť, potom dať report. No..a predtým poštudovať test valivého odporu. V podstate na trhu sú len 2 plášte, ktoré sú lepšie z hľadiska valivého odporu - 500g Conti Raceking, a potom Schwalbe RR....obidva s nulovou ochranou proti prierazu v teréne, ako aj s nulovou schopnosťou držať stopu ak je čo i len trochu mokro - Barzo tiež nič moc nedrží, ale o dosť lepšie ako ostatné 2.
Ešte teda aby niekto nenamietal, tak ešte tam sú fajn plášte Mezcal (ale to je tiež vittoria) a Spešl a jeho FastTrak.
Zial bohu jazdil som aj BARZO TNT 2,25, aj PEYOTE TNT 2,25, MEZCAL 2,25, BARZO 2,35 TNT G2. Mam s nimi celkom bohate skusenosti. Valivy odpor na asfalte je fajn, ale aby nejako extra vynikali v terene povedat nemozem.
ja mam prave opacnu skusenost a barzo bol jeden z naj xc plastov, co som jazdil a to jazdim aj v snehu (pre porovnanie napr. ikon, forekaster, racing ralph, rocket ron, vredestein balck panther xtrac....)
No ja uz standardne v lete valim na barzo/mezcal oba 2,35 na HT
Na zimu som zvykol davat dozadu bud mezcal alebo este ardent. Tento rok sa neviem nejak rozhodnut a preto mam aktualny setup forekaster/mezcal 😁
ja mam prave opacnu skusenost a barzo bol jeden z naj xc plastov, co som jazdil a to jazdim aj v snehu (pre porovnanie napr. ikon, forekaster, racing ralph, rocket ron, vredestein balck panther xtrac....)
Mne sa zasa najlepsie jazdilo v IKONE. Aj v snehu
Vidis, kazdy ma ine preferencie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pisal, ze isiel zo 100 na 120mm a uvazuje sa vratit naspat.. z toho som pochopil, ze chce ist spat na 100mm..
Viem ze je to 2013 rocnik 27,5" 15x100 Solo Air
Biela 😁
Ona bola nejaka variabilna a dala sa dat od 80 do 120mm
"To change the travel in your suspension fork, replace the entire solo air spring assembly according to the directions below"
https://cdn.sram.com/sites/default/files/techdocs/gen.0000000004216_rev_a_2013_reba_service_manual.pdf
update: je to Reba A1-A6 (2012-2017), diel ma v spareparts katalogu cislo 27 a volaju to travel spacer...
Ešte teda aby niekto nenamietal, tak ešte tam sú fajn plášte Mezcal (ale to je tiež vittoria) a Spešl a jeho FastTrak.
Na zimu som zvykol davat dozadu bud mezcal alebo este ardent. Tento rok sa neviem nejak rozhodnut a preto mam aktualny setup forekaster/mezcal 😁
Mne sa zasa najlepsie jazdilo v IKONE. Aj v snehu
Vidis, kazdy ma ine preferencie...
Zatial odjazdené cca. 500 km jeseň, vlhko, sucho, Karpaty.