plastove? tak to ma nejake hrackarske brzdy... julie, co som mal v ruke (2006) su kovove. jedine packa je "plastova". urcite neexistuje, aby nejake brzdy mali plastove telo...
rozmyslal som medzi julie a LX ale na julii sa mi nepozdava to ,,plastove" (kompozitove) telo ... ze vraj ked stlacim packu prepruzuje a ze pri pade su malo odolne ...
vies co je kompozit? zmes vlákien...teda je to lepsie pretoze to moze mat vlatnosti ako kov- teda jeho pevnost a zaroven vlastnosti trebars plastu - pruznost...
ja mam tie brzdy a vobec to neprepruzuje, co myslis, ze to je z gumy?
a pri pade su myslim ze viac odolne nez ine prave pre to co som spomenul hore....
lebo ja mam v predu louise BAT a do zadu spekulujem tak vdaka za kazdu radu tak rozmyslam uz len medzi julie a LX ale viac sa zacinam priklanat k julie ... kto je za LX pisteeeee a kto za/proti julie tiez kazda rada dobra ... VDAKA
ja by som bral LX podla mna bezproblemove brzdy dobra davkovatelnost nehreju sa a nahradne diely su dostupne aj za rozumnu cenu.
Poznam vela ludi co si shimnao brzdy chvali a to i Deore. A tie LX jazdim momentalne a zatial ziadny problem kotuce mam 180/160
J3 s týchto aj keď pôvodne som ich chcel meniť za iné ale po doladení a doplnení kvapaliny fachčia skvele,hádam ešte 185 kotúč dopredu a bude to v rámci kategorie super Brácho má LX,tiež si pochvaľuje,teraz keď skúšal moje brzdy nechápal prečo chcem meniť
Dnes sa nevyraba hydraulicka kotucova brzda, ktora by bola vylozene zla a niekto by mohol napisat tuto si nekupuj...tvrdim to uz davno, len ma nikto nechce pocuvat..taketo natahovania su uplne zbytocne
ako pise root,je to v podstate jedno,mozes iba natrafit na nepodarok...ak je to na XC samozrejme bral by som J3,Jazdi ich moja draha(185/160mm kotuce),su celkom fajn-paci sa i ich tvrdsie brzdenie(ja mam hayes hfx9 xc,tie maju maksi nastup,povedal by som ze nastupuju zhruba v polovici drahy stlacenia)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam tie brzdy a vobec to neprepruzuje, co myslis, ze to je z gumy?
a pri pade su myslim ze viac odolne nez ine prave pre to co som spomenul hore....
Poznam vela ludi co si shimnao brzdy chvali a to i Deore. A tie LX jazdim momentalne a zatial ziadny problem kotuce mam 180/160
http://www.magura.sk