to si rovno mozem primontovat aj klakson, zvoncek (ked uz teda vsetko dva krat) ...stojan na bicykel z obidvoch stran..dozadu nosic...taky aby si mohol este za mna niekto sadnut (ako kedysi ),dopredu nosic - kosik, no a samozrejme dynamo aj dopredu aj dozadu...ak mate este nejake typy..smelo
Náhodou, keby sa nachala jedna V-čková brzda vzadu, tak by sa dala použiť ako ručná brzda. Páka by sa mohla namontovať na hornú trubku a spôsob fixácie v zabrzdenej polohe by sa už nejako vymyslel napr. by sa namiesto brzdovej páky mohlo použiť radenie, keďže by nebolo treba veľkú brzdnú silu. A kľudne by sa mohol použiť aj diskový ráfik - na ručnú brzdu by mal stačiť.
Náhodou, keby sa nachala jedna V-čková brzda vzadu, tak by sa dala použiť ako ručná brzda. Páka by sa mohla namontovať na hornú trubku a spôsob fixácie v zabrzdenej polohe by sa už nejako vymyslel napr. by sa namiesto brzdovej páky mohlo použiť radenie, keďže by nebolo treba veľkú brzdnú silu. A kľudne by sa mohol použiť aj diskový ráfik - na ručnú brzdu by mal stačiť.
a potom mozes kludne odparkovat bike na kopci bez obav ze sa rozbehen dolu
Mam dotaz. Co hovorite na Magura Julie??? Hodia sa na XC? Su kvalitne,spolahlive? Mam moznost kupit model 05, 2990,- za jednu komplet.Cize predna aj zadna by ma vysli cca 6000,- Sk Oplati sa,ci ni?
jasne,ved chcem kupit cisto nove...nie jazdene,asi som to na figu napisal.Kazdopadne je to oproti 06 modelu dost menej,len ma zaujima co od nich mozem cakat.
Vsak si pozri stranku co tam dal PaliG a tam to zbadas na co to je urcene. Ale aj tak na XC by som na tom nejazdil( na zaciatku s tym budes robit take Backflipy a to uz nechcem vidiet ako dopadnes v lesoparku
to Martinux: hmm,keby som sa mal drzat odporuceni vyrobcu,musel by som si kupit Martu za 10 litrov,ktora je urcena na XC.Preto sa pytam tu ludi na prakticke skusenosti. Tymi backflipmi si asi narazal na to,ze maju vysoku brzdnu silu...teda aspon tak som to pochopil...to by az tak na skodu nebolo,koli tomu chcem tie kotuce kupovat.a na zaver,do lesoparku moc jazdit nechodim,ked tak len na oddych,nie je tam ziadny poriadny kopec.
karabaster: tie julie sa neoplatia... minimalne rovnako kvalitne brzdy kupis za nizsiu cenu... konkretne deore 525 za cca 4500... uz som to tu pisal, tak pohladaj...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potom mozes kludne odparkovat bike na kopci bez obav ze sa rozbehen dolu