Mohol by mi niekto poradit vhodnu kombinciu prevodov ktore by boli lahsie ako su teraz a potrebovali co najmensie upravy. Myslim ze viac by mi vyhovala kombinacia 2×10 resp. len dva prevody v predu a vzadu mi imponuje 42z. No nemam v tomto vobec ziadne skusenosti.
Jednoducho potrebujem lahsie prevody na vyjazdy do kopcov.
Ďakujem za podporu ... a nic prerabat nejdem ... a idem makat!
Ked vyslapem ten pretek co som siel v sobotu bez toho aby som tlacil bajk To bude moja vyhra.
Dakujem
Aby som sa opravil - s tym makanim to ale neprehanaj. Pomaly dalej zajdes a tak dalej - vsetko to ma svoje opodstatnenie. Hlavne si tu jazdu aj ked pomalu uzivaj a dosahovanie cielov uz pride tak nejako same.
Si bol v sobotu na green-biku? Tam som vlani tlacil aj ja. A nie malo (od Veroniky hore, potom ta hnusna kratka luka kusok dalej - nebolo toho malo )
Chces pomôct pľúcam .... Prestať fajčiť, naučiť sa správne dýchať ( je tu niekde téma o tom ) a hlavne bajkovat.... Ked pôjdeš na bajk pravidelne a das si do tela, kapacita pľúc pôjde hore
... Nehľadaj chybu v bajku/ prevodoch... Začni sebou.... Je to lacnejšie a pre zdravie lepšie
ake kopce to jazdis, ked potrebujes tak lahky prevod?
Poznam zopar takych v MK, ale nic nieje nejake moc tazke...
Ked tak si pozri nejake menej strme kopce a nauc sa na nich a dalej to uz bude lepsie. Vhodny asfaltovy kopec na trenovanie je od zeleznej po asfalte na biely kriz. Pomalinky lezies, stale mas nejaku rychlost aby ta to bavilo, hore si mozes dat odmenu a ani to nieje nejake nadmerne dlhe.
Hardware robi vela, ale pokial pluca nestihaju, tak to hardware nevyriesi...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne si trochu pojazdi, neocakavaj vysledky za 2 dni a ono sa to relativne rychlo podda...
(a uz mam LEN 130kg, dovolenka ciastocne na biku robi svoje
Ked vyslapem ten pretek co som siel v sobotu bez toho aby som tlacil bajk To bude moja vyhra.
Dakujem
Si bol v sobotu na green-biku? Tam som vlani tlacil aj ja. A nie malo (od Veroniky hore, potom ta hnusna kratka luka kusok dalej - nebolo toho malo )
no neviem neviem, ja tlacim vtedy, ked uz ledva dycham - o uzivani si prirody a cerstveho vzduchu nemoze byt ani reci
Tak niektori tlacia lebo nestihaju pluca,ale niektori zas nemaju v nohach.Ti sa mozno pokochaju viac
www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-kazeta-shimano-deore-xt-cs-m8000-11sp-11-42z/6402
savings Shimano XT CS-M8000 kazeta, 11-kolo
od 75,99 € savings
MOC 135 €... Nehľadaj chybu v bajku/ prevodoch... Začni sebou.... Je to lacnejšie a pre zdravie lepšie
Poznam zopar takych v MK, ale nic nieje nejake moc tazke...
Ked tak si pozri nejake menej strme kopce a nauc sa na nich a dalej to uz bude lepsie. Vhodny asfaltovy kopec na trenovanie je od zeleznej po asfalte na biely kriz. Pomalinky lezies, stale mas nejaku rychlost aby ta to bavilo, hore si mozes dat odmenu a ani to nieje nejake nadmerne dlhe.
Hardware robi vela, ale pokial pluca nestihaju, tak to hardware nevyriesi...