Zdravim vas mam na novom biku magury mt5 Le nepaci sa mi ich packa. Nie ako dizajn ale samotna packa nie telo myslim je taka divna na pocit uz iba. Pride mi to lacne a pocit na prstoch mam ako keby to ani nieje lakovany kov. Vadi mi. Brzdy ucinok nieje zly ale ked som si packy nadstavil trosku blizsie k riaditkam tak uz zasa zaberaju uz dost neskoro su take gumenne. Videl som ze ludia pouzivaju v zahranici packy od shimana. Ma to niekto vyskusane? Alebo je lepsie toto dat prec a kupit nieco ine? Ake mate skusenosti? Stare sainty brzdia mega dobre
a je to lepsie ako kupit cele xt priklad a predat magury? a este otazka ked mam radenie sram a chcem to na jednu objímku? je tu možnost spojit xt packu zo sramom? a tak isto aj ovladanie sedlovky? dakujem
a je to lepsie ako kupit cele xt priklad a predat magury? a este otazka ked mam radenie sram a chcem to na jednu objímku? je tu možnost spojit xt packu zo sramom? a tak isto aj ovladanie sedlovky? dakujem
Shimano ma mizerne piesty ,ktore praskaju.preto si ludia zoberu len spolahlive časti z oboch typov a spoja.u magury je zas mizerna plastova pačka.
Spojenim vznikne relativne spolahliva a vykonna brzda
gronkjear Zákaznícka podpora•
30. 10. 2025 o 15:50
Hmm..s akou hadicou? Ak s Magura hadicou, tak ta ma vacsi vnutorny priemer ako BH90 - okolo trna by to potom zo skusenosti mohlo slzit.. Nemal si problem?
Shimano olivy su potom rovnake.
Hmm..s akou hadicou? Ak s Magura hadicou, tak ta ma vacsi vnutorny priemer ako BH90 - okolo trna by to potom zo skusenosti mohlo slzit.. Nemal si problem?
zajtra pridu asi tieto brzdy, https://www.bike24.com/p2963496.html
pisu ze maju 1 finger HC packy aluminium, nadejam sa ze su lepsie ako tie 2 finger plastove co sa opindavali dost.
alebo aj tieto su problemove?
tak objednal som podla popisu ale videl som tu viac stazovani na packy ale predpokladam ze to bolo na tie zakladne packy ktore nie su oznacene ako HC tak ma zaujima ci tie HC su tiez taky shit alebo uz su pouzitelne
Páčky ako celok fungujú dobre, bez ohľadu na to či 1 alebo 2-finger. Ja osobne moc nemám rád tvar 2 finger páčky, ale 1 finger páčka je tvarovo lepšia. Povedal by som, že to je na osobnej preferencii. Problém väčšinou býva s platovým telom páky, ktoré má tendenciu sa pri páde zlomiť. Ale nie je to až také strašné. Ľudia z okolia čo už zlomili páčku, tak zväčša jazdia enduro alebo DH, prípadne na ebikoch. Tak by som povedal, že asi skôr záleží ako človek jazdí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Shimano ma mizerne piesty ,ktore praskaju.preto si ludia zoberu len spolahlive časti z oboch typov a spoja.u magury je zas mizerna plastova pačka.
Spojenim vznikne relativne spolahliva a vykonna brzda
Ano, je to ovela lepsie.
BH59
s magura hadicou,neslzilo nic
pisu ze maju 1 finger HC packy aluminium, nadejam sa ze su lepsie ako tie 2 finger plastove co sa opindavali dost.
alebo aj tieto su problemove?
Ked bude problem s pakami, tak tam dam slx alebo xt paky a vybavene