Na novy bike som si nakonfiguroval Magura MT7, lebo som bol zaujaty voci Sramu. Brzdy uz mam zabehnute, su osadene zakladnymi platnickami ktore tam boli a brzdny ucinok je velmi slaby, aj pocitovo brzdia o dost slabsie ako kombinacia 4 (v predu) a 2 ( vzadu) piestovych Shiman, ktore som mal. Takisto sme skusali s kamosom ist vedla seba a zabrzdit narovnako a moja brzdna draha bola asi o 1.5 metra dlhsia.
Viete mi niekto poradit nejake riesenie alebo ine platnicky?
Vdaka
posledný komentár: 9. 3. 2023 o 18:23
posledný komentár: 6. 9. 2022 o 16:33
Uz som sa obratil aj na support Magury.
skus sa pozriet na toto, mohlo sa stat ze prisli od vyroby rozbalancovane
Tieto https://www.bike24.com/p2275401.html
Potom som si všimol že páka je trocha prasknutá, môže toto spôsobovať môj problem ?
ak brzdy kvilia - mozu byt kontaminovane dosky alebo kotuc. niekedy nepomoze nic ine len vymena
V mt5 vpredu mam teraz kombinaciu, na jednej strane koolstopy cervene a na druhej zelene magury. Brzdi to idealne...
Vzadu v mt4 som nedavno menil origo platne 7p za 7c..modre a tie su pekne smejdy... Troska sa zahreju a prestanu brzdit...
Brzdilo to normálne, potom na jednom vyjazde cca pred týždňom išla paka zo začiatku mäkko ale po prvom kopci to bolo Ok. Potom som išiel na ďalší výjazd tam už bola mäkká stále a nebrzdilo to, no a teraz po odvzdušneni je páka tvrdá , ale brzdí to ako keby to bolo zavzdušnené.