Zdar mám ráfky Dt swiss x430 a chcem ich obuť, ale neprejde mi autoventil cez dierku (zrejme to je na galuskový). Môžem navŕtať väčšiu dieru alebo to mám riešiť novými dušami?...
ja mam na XCecku prevrtan tiez na auto> treba vytiahnut ten pasik co je na rafiku taky paper ci co to je prevrtat a zo vsetkych komor vytriast pilyny (ake yi? slovo pylyny som este nepisal =D) a ddat naspat ru pasku a aj to zacisti
Kebyže som vŕtal, tak pásku ani vyberať nemusím, vŕtať treba iba tú dieru ktorá je bližšie k osi, druhá je dosť veľká.. pri vŕtani bude padať všetko hneď von.
máš to úplne jedno.. určite by som kvôli tomu nevrtal ráf, kúp si galuskové duše a vybavené..
na autopumpu jednak kúpiš redukciu a zas to tam nefúkaš každý deň, ak vôbec niekedy..
btw čo to máš za pumpu? lebo každá malá cyklopumpa sa dá jednoducho prehodiť auto/galusko
ja ti poviem, prečo je aj pre mňa autoventil fuj...
nedá sa zafixovať na ráfiku maticou - neskutočne to komplikuje nasadzovanie pumpy ak potrebuješ zbaliť dušu, tak zase potrebuješ tri ruky, aby si mal ako držať stlačený ventil
aj obyčajné vypustenie vzduchu napríklad pri výmene plášťa je komplikovanejšie
výhody nevidím žiadne, akurát to fúkanie na čerpačke, ale v poslednej dobe je aj tak problém nájsť funkčný kompresor
skrátka autoventil je fuj...
Tak to s tou maticou je pekný nonsens. Vyrábajú sa aj s poistnou maticou. Ani to vypúšťanie vzduchu nie je nejaká tragédia. Mne osobne viac sedel AV (čo sa manipulácie týka), ale dostatočný dôvod na to, aby som vŕtal do mojich ZTR Alpine to veru nebol.
mar_tin, neviem kde mas problem s vypustanim vzduchu na AV za par centov sa da kupit ciapocka na ventil, s ktorou sa da ventil pekne vybrat von a vzduch uplne vypustis bez najmensich problemov...pripadne ak sa ti to s tou ciapockou zda nepohodlne, tak sa daju kupit aj skrutkovace na ventil, ktore sa bezne pouzivaju aj v pneuservisoch a s nasadenim pumpy som tiez este nikdy nemal problem, treba byt len sikovny
no ja osobne by som to tých rafov tiez nevrtal, radsej by som kupil duse za par korun...
A ja mam na jedných kolesach AV a na druhych galuskac, a musim suhlasit s martin-om ze galuskac je pohodlnejsi
A co sa tej cyklopumpy týka dobre ju obzri, lebo aj ja som si myslel ze mam cyklopumpu iba na AV, az kým mi kamos neukazal ako to prehodit na galuskac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
každopádne prevŕtaním ráfika tiež nič neskazíš, akurát možno prídeš o záruku
..a piliny
na autopumpu jednak kúpiš redukciu a zas to tam nefúkaš každý deň, ak vôbec niekedy..
btw čo to máš za pumpu? lebo každá malá cyklopumpa sa dá jednoducho prehodiť auto/galusko
nedá sa zafixovať na ráfiku maticou - neskutočne to komplikuje nasadzovanie pumpy ak potrebuješ zbaliť dušu, tak zase potrebuješ tri ruky, aby si mal ako držať stlačený ventil
aj obyčajné vypustenie vzduchu napríklad pri výmene plášťa je komplikovanejšie
výhody nevidím žiadne, akurát to fúkanie na čerpačke, ale v poslednej dobe je aj tak problém nájsť funkčný kompresor
skrátka autoventil je fuj...
kúpim bárskde galuskáč a je po starostiach
A ja mam na jedných kolesach AV a na druhych galuskac, a musim suhlasit s martin-om ze galuskac je pohodlnejsi
A co sa tej cyklopumpy týka dobre ju obzri, lebo aj ja som si myslel ze mam cyklopumpu iba na AV, az kým mi kamos neukazal ako to prehodit na galuskac