ako riešite meranie tlaku v pneumatikach ? iba pomocou pumpy s manometrom, alebo aj daak inak? doterat som to aj ja riesil pomocu pumpy, ale akosi sa mi manometer pokazil a nechce sa mi kvoli tomu kupovat novu pumpu, diks .
V mototechne ho kupis urcite , a myslim ze aj v cyklo obchode. No najlepsie je ho mat priamo na pumpe, aby si nemusel stale davat pumpu prec odmerat dofukat, a stale dookola. Ja mam tiez taku pumpu z lidlu, ale autopumpu, ma asi 80cm a manometer tam je do 11barov , uplne staci a stala ma iba 7€.
ahojte, viete mi prosím poradiť ako zmerať tlak? Kúpil som si digitálny merač tlaku Schwalbe. Podľa návodu mám na ňom adaptér pre SV ventil. Ventil som trochu uvolnil, pritlačením prsta som vypustil trochu vzduchu, aby som sa uistil, či nie je nejak zaseknutý, potom nasadzujem merač a nemeria mi to. Ten nadstavec sa mi zdá akoby mal väčší priemer ako má uvolňovacia časť ventilu. Je možné že tento tlakomer nie je vhodný pre typ môjho ventilu, alebo kde je problém, už hodinu nad tým maturujem.
Diky, pomohlo to s vysrobovanim nadoraz.
Ale aj tak ked nasadím merac, dlho mi trva, kym najdem polohu, kedy mi zacne merat, myslel som si, ze to bude jednoduchsie, dufam ze si pri tom nedoohybam ventil
Stalo sa mi ze jeden kúsok tohto schwalbe zázraku od začiatku nefungoval ako mal, tiež mu dlho trvalo kým niečo nameral a neskôr nenameral už vôbec nič, ale vymenený za nový kus a ten funguje bez problémov...
ahojte, viete mi prosím poradiť ako zmerať tlak? Kúpil som si digitálny merač tlaku Schwalbe. Podľa návodu mám na ňom adaptér pre SV ventil. Ventil som trochu uvolnil, pritlačením prsta som vypustil trochu vzduchu, aby som sa uistil, či nie je nejak zaseknutý, potom nasadzujem merač a nemeria mi to. Ten nadstavec sa mi zdá akoby mal väčší priemer ako má uvolňovacia časť ventilu. Je možné že tento tlakomer nie je vhodný pre typ môjho ventilu, alebo kde je problém, už hodinu nad tým maturujem.
.
Mam ten isty,treba trochu vysrubovat ten adapter na meraci... Ked je nadoraz nemeria...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemám dojem,že mi protirečíš
Skus ho uvolnit uplne = vysrobovat na doraz.
A so svojím meračom som nezmeral...
Načo je vôbec DV dobrý,nech u dám šancu ped vyhodeím😉
Diky, pomohlo to s vysrobovanim nadoraz.
Ale aj tak ked nasadím merac, dlho mi trva, kym najdem polohu, kedy mi zacne merat, myslel som si, ze to bude jednoduchsie, dufam ze si pri tom nedoohybam ventil
https://www.mtbiker.sk/forum/post1872076.html#p1872076
Bez problemov, povolujem nadoraz.
Mam ten isty,treba trochu vysrubovat ten adapter na meraci... Ked je nadoraz nemeria...