Ja mam prave teraz problem s prednym nabojom s tym konusom ale na tu moju jazdu mi urcite bude stacit xt naboj, keby som ale jazdil nejak tvrdo radsej by som bral ten priemysel
k teme: podla toho co som pocul,cital (cize jedna babka povedala) je vyhoda priemyslakov hlavne v bezudrzbovosti...tak ak sa ti nechce o naboje starat a rozoberat, cistit tak si radsej kup nieco na priemysloch.
lebo mam po krk vytlacenej vazeliny, rozdrvenych misiek a dotahovania konusov, preto. ano xt je uz trieda ale priemysle mozes mat najlacnejsie mozne a ak nepraskne telo naboja nema sa co stat. ale nikomu nic netlacim dajte si klido pido....
Na deore by som nesiel mam osobnu skusenost,ze po dvoch rokoch sa dost znehodnotili.A uplne odisiel orech.Hovorim ti ked si na tom financne slabsie bez problemov chod do LX.
Preco by si nikdy nedal kotuc na gulickove lozisko?Ved to nedava zmysel.
Shimano robi len konusy a maju na to aj jasne vysvetlenie. Tvrdia,ze konusy lepsie prenasaju bocne tlaky ako priemyslove ktore sa nerozoberaju.V konusoch vobec nie je ziadny problem.Inak by ich nerobili aj pre kotuce.
inu novatecy su na priemysloch kdezto shimano je konusove. ja osobne by som nikdy nedal kotuc na konusovy naboj ale zase na pohodove jazdenie by xt malo uhrat aj kotuce.
XTecka su uz spicka mam ich a su vyborne bez problemov.Ked chces usetrit tak si kludne kup LXka jazdil som aj tie a je to vyborny standard su takisto velmi kvalitne.
Takze pokial nemas prachy tak kup LX a urcite ta nesklamu.