Foxino sorry, ale mal som ten dojem, že si sa tu už niečo dozvedel, čo je toto za otázka? Prečo si neprečítaš témy o kotúčovkách a nájdeš tam názory takmer všetkých
Kazdu jednu temu sledujem, ale ja sa xcem dozvediet aka je najsilnejsia, mozno to ani nieje ziaden seriovy model alebo je to uplne neznackova vec, ale brzdy ako Magura gustav, alebo niaky Hayes alebo dokonca Hope m6 nepokladam za tie naj urcite su aj niake silnejsie a ja xcem vediet akeee...
to je síce pekné ale nemusel si kvôli tomu zakladať zbytočne novú tému, stačilo pokračovať v podobnej a položiť otázku, určite by sa niekto našiel kto by ti odpovedal. inak skús google
Cestné Campa Record pred cca 10 rokmi - mali taký brzdný účinok, že panické brzdenie sa nedalo na galuskách ustáť. Pretekári sa ich báli a dávali si montovať staršie modely so slabším brzdným účinkom. Museli zastaviť ich výrobu a vyrobené išli do šrotu.
Maaamm, kamarat mi poradil, len ak by vas to zaujimalo ide o vyrobcu Gatorbrake vyrobil brzdu s osmimi piestami a s dvomi kotucmi a strmenmi cize dokopy az sestnast piestou na jednej brzde, ked zozeniem foto tak vam to sem dam...
a to uz su k comu dobre tie brzdy...zatazit do zjazdu bike abo co??? ...kvantita neznamena vzdy kvalitu !!! myslim ze tie spominane Brembo budu predsa len o niecom inom, ked ubrzdia aj Porsche...ale mne stacia aj obycajne Hayesy
Brembo som na bikeu este nevidel, a tie gatorbrake su urcene len na xtream ne zjazdy a vraj maju dva kotuce koli rovnomernemu zatazeniu vidlice, inak by vdlica mohla prasknut, alebo sa vyhnut...
Brembo som na bikeu este nevidel, a tie gatobrake su urcene len na xtream ne zjazdy a vraj maju dva kotuce koli rovnomernemu zatazeniu vidlice, inak by vdlica mohla prasknut, alebo sa vyhnut...
Tak vidiet si to este nevidel, ale o par rokov budes hovorit, ze su to naj.. brzdy po vsetkych strankach( treba si kupit nejaky ten bikersky casopis
Len tak pre zaujímavosť som siahol po jednom cca. rok starom Bike magazine, čo sa mi povaľoval doma a pozrel som si v ňom výsledky testu kotúčoviek.
Podľa grafov mali najvyššie brzdné sily Magura Gustav M a The Cleg DH. Naopak Gatorbrake 8 s 203mm kotúčom malo nižšiu silu než väčšina konkurentov so 160mm kotúčmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jednoznacne
http://www.gatorbrake.com/page3.htm
príp.
http://www.cykloprofi.cz/katalog.php?vyr=2&kat=11
Tak vidiet si to este nevidel, ale o par rokov budes hovorit, ze su to naj.. brzdy po vsetkych strankach( treba si kupit nejaky ten bikersky casopis
Podľa grafov mali najvyššie brzdné sily Magura Gustav M a The Cleg DH. Naopak Gatorbrake 8 s 203mm kotúčom malo nižšiu silu než väčšina konkurentov so 160mm kotúčmi.
crazyfox:
brzda Brembo Racing