Ja stale neviem ze ci je lepsi normalny alebo teflonovi alebo jaky olej na retaz
mal som teflonak ktory sa prave minul a musel som retaz mazat po kazdej 100vecke kilometrov a s normalnym olejom som zase retaz rychlo roztahal tak mi dakdo poradte aky olej si mam kupit
Tiež by som odporúčal TF2,mám s ním dobré skúsenosti,používal som aj Valvoline vydrží na reťazi dosť dlho,ale dosť chytá prach,takže po výjazde treba reťaz aj tak vyčistiť.Mal som aj nejaký lubrikant od Barbieri,ktorý som dostal s pračkou,ale ten bol ešte horší v tomto smere.To WDčko používam skôr na čistenie,ak nepoužijem pračku.
@kaso02: neviem co to bolo, videl som to len zo zadnej strany a nestudoval som co to je. Ale bolo to v takej matnej priesvitej flasticke a ta tekutina bola cierna. Len povedal ze je to antistaticke a sotji to 2 kila. Ale zajtra idem kupit olej, bo mi uz dosiel, tak ak nezabudnem tak to omrknem. Inak ja planujem kupit obycajny olej.
Ja pouzivam motorovy olej...drzi dlho ale velmi lepi spinu
VD a teflon som skusal ale to bolo onicom po 30km lesom tam uz nebol domov som prisel zo skripotom...
Ale ked idem za dazda do lesa tak mi to moze byt ukradnute co tam dam aj tak tam za 5 min nic nebude to hnusne blato vsetko strha dole
Ponovom tak odmastujem retaz (prebehnem po lese cez bahno a na wapke umyjem.A retaz ako nova staci ju len naolejovat
Ja pouzivam motorovy olej...drzi dlho ale velmi lepi spinu
VD a teflon som skusal ale to bolo onicom po 30km lesom tam uz nebol domov som prisel zo skripotom...
Ale ked idem za dazda do lesa tak mi to moze byt ukradnute co tam dam aj tak tam za 5 min nic nebude to hnusne blato vsetko strha dole
Ponovom tak odmastujem retaz (prebehnem po lese cez bahno a na wapke umyjem.A retaz ako nova staci ju len naolejovat
To by ma teda zaujímalo,čo si mal za teflónový olej ,keď si po 30 kilákoch prisiel domov so skripotom,ja po namazaní TF2 v pohode prejdem 120 kilákov aj ba i viac a reťaz ani nevrzne.
jj ale asi ne v lese
No je pravda ze teflon je o dost lepsi oproti wd
Ono je to asi tym ze WD nie je urcene na mazanie. Na cistu retaz naniest silikonovy alebo teflonovy olej nechat 10 min postat, vyutierat do sucha a prach sa bude lepit minimalne. Motorovy olej v ziadnom pripade. Inac je tu tema WD treba precitat lebo sa to tu opakuje dookola http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=11790
osobne mam taku skusenost ze ked som namazal retaz teflonovym olejom, tak mi uz po 30 - 40 km zacala "vrzgat" od "suchôt"...
ak ju namazem WDckom tak mi to vydrzi v pohode aj na 2-3 vyjazdy (50 - 60km)..
ked uz citim, ze nejako to uz nieje ono a uz ju viac pocut, tak ju pretriem, namazem fajne prevodovkovym olejom a necham den-dva. potom vyutieram a mam pokoj zas. niektori to podla mna priliz riesia. a nielen retaz, ale vseobecne umyvanie bajku...
ked uz citim, ze nejako to uz nieje ono a uz ju viac pocut, tak ju pretriem, namazem fajne prevodovkovym olejom a necham den-dva. potom vyutieram a mam pokoj zas. niektori to podla mna priliz riesia. a nielen retaz, ale vseobecne umyvanie bajku...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by ma teda zaujímalo,čo si mal za teflónový olej ,keď si po 30 kilákoch prisiel domov so skripotom,ja po namazaní TF2 v pohode prejdem 120 kilákov aj ba i viac a reťaz ani nevrzne.
presne ten mam doma
Ono je to asi tym ze WD nie je urcene na mazanie. Na cistu retaz naniest silikonovy alebo teflonovy olej nechat 10 min postat, vyutierat do sucha a prach sa bude lepit minimalne. Motorovy olej v ziadnom pripade. Inac je tu tema WD treba precitat lebo sa to tu opakuje dookola
pridavam svoj hlas za yarrow
ak ju namazem WDckom tak mi to vydrzi v pohode aj na 2-3 vyjazdy (50 - 60km)..
mam presne takuto istu skusenost
dakujem pekne
jazdil som v malych karpatoch ale bolo poriadne sucho takze bol prach
a inac tak jako mam poznat ze uz treba mazat retaz ked nie skripanie