Oplati sa mi teda investovat do hydraulickych? Zda sa mi totiz moc dat 8-10 tisic za brzdy.
ku platnickam. do lxov sa davaju aj polymerove aj metalicke. obidvoje brzdia fajn ,metalicke lepsie za mokra a hlavne kua dlhsie vydrzia.
inak lx sa hodne ostre aj silne.
mno a k tej pake asi je rec o zavzdusnenej brzde, ked pri brzdneni na pake necitis jasne(tvrdo) kontakt platniciek s kotucom. dets ol aj supous
dik za nazor
Mam Julisku rok. Ak porovnam s V-ckami, tak za mrazov nemam problem s namrazou na rafkoch, tie ma trapili dost, raz som musel lahnut do priekopy aby som nevybehol z lesnej cesty pod auto, aj som zazil tlacenie dole kopcom. V-cka tiez vedia hnevat ked su mokre. Najviac som nadseny pri dlhych zjazdoch - ziadne krcovite brzdenie. Pohodicka. Ako kazda sranda to nieco stoji.
ale teraz vazne. podla mna ak nejazdis moc blata alebo v zime tak uplne stacia kvalitnejsie Vcka...a kto chce nech si kupi hydry, ale ja tie peniaze radsej investujem inak
Myslim ze sa na V-cka da spolahnut tak ako na hydry ak sa o ne clovek stara a obcas ich nastavi. Ale ako vravim nie som extremak a fotecky zablatenych bajkerov v casaku Velo su sice zaujimave ale nejak ma nelaka to zazit...
tolko mojich 5 centov...
Capko
na v-ckach bez problemov hocikedy bez namahy postavim kolo na predne, hydry, verim ze este nie su zabehnute, lebo brzdia ako plastove v-cka
Cenou som sa nezaoberal. Ak sa mu to zda drahe, nech to nekupuje.
Skratka keby som sa mohol rozhodnut este raz, urcite by som si kotucovky pre XC nekupil. A ani ich nikomu kto ma viac ako 50kg
radsej kupim nieco co sa mi zide
mudre rozhodnutie...peniazky su vzdy potrebne a nikdy ich nie je dost
radsej kupim nieco co sa mi zide
a ak mas slabsiu vidlicu tak asi aj tu mozes rovno menit, alebo ju najprv rozbit (podla mna tak cca do roka) a az potom vymenit...
posledný komentár: 28. 6. 2009 o 22:27