Prosim vas chcel by som si vyrobit tie pneu s hrotmi podla navodu co je tu http://www.mtbiker.sk/?modul=clanky&id=1137675490
Ma stym prosim vas niekdo skusenosti? Kolko vam trval jeden plast? narocne to sice nevyzera ale ma to ucinok? cize teda da sa to porovnavat s kupenymi plastami s hrotmi...
Ja som to podla toho v pohode postavil, odporucam aku skrutkovac. Bez neho som jeden plast robil 3-4 hodiny. Jazdi uplne v pohode, skusal som aj na lade.
Na občasné vybláznenie si vyrobiť, netreba nijaké špeci vruty, obyčajné a tiež vydržia aj večnosť na občasnom asfalte. Zjazd z Martiniek v plnej rýchlosti bez nejakého rizika nečakaného pádu.
Na časté presuny aj asfaltom (do práce na poľadovici a podobne) asi skôr kúpiť. Ten nebude na asfalte taký nestabilný a nemotorný. A čo čítam vydrží niekoľko zím.
A hlavne neočakávať zázraky. Ani jedna verzia nedrží ako v lete plášť 2,5.
Ak sa zámerne nejazdí s hroťákom po asfalte, tak naozaj vydrží roky. Plus mäkšia zmes = lepšia priľnavosť na povrchu bez ľadu. Hroty trčia iba asi 1 mm, takže na inom povrchu ako poľadovica moc neprekážajú (okrem agresívnejšej jazdy po čistom asfalte na ktorý nieje určeny).
čítal som príspevok 2 strany dozadu a na ten reagujem , ak si to medzitým kdesi riešil tak sry, nechce sa mi to čítať celé..
ja som dal do prednej gumy cca 200ks a dozadu tak tretinu.. predok musí držať !! tam daj kľudne aj do bokov, uvidíš že to význam má !! nejaké ohýbanie štuplov a následná nefunkčnosť skrutky nehorzí ( ak ti z tej gumy netrčí centimetrový kus ) .. zadok sa ti kde tu zíde aj v kontrolovanom šmyku, tam som to nabúchal len do stredu, aby sa aj šliapnuť dalo ..
spokojný som bol nadmieru, predný 2ply minion síce vážil asi 1,5kg ale osrať, na prednom kolese som s kľudom urobil stojku kedy sa mi zachcelo
nič zlé na to isto nepovie, leh ho je*ne kým kdesi došlape .. na druhú stranu zas na jar - ako by si našiel
aj keď napr ja keď idem v zime na Maguru popri Ontáriu po čistom lade tak to ide jedna radosť aj po tej rovinke
ak sa ideš u nás voziť po kopečkoch v zime tak to bez tých hrotov nebude mať moc velký význam takže isto budeš spoko
edit - Dartmoor, nemyslím že je to moc nariedko, ten redší vzadu úplne stačí, pri šlapaní ti to zaberie a treba si sem tam v zjazde aj šmykom pomôcť
Ok, aký hrubý vrtak použiť ? aby tie vruty neboli príliš voľné , ale zas aby som ich tam dostal bez poškodenia plášťa , ak by som dával tie 3,5x9,5 vruty tak po odrátaní závitu je vnútorný priemer vrutu cca 2mm ? čiže taký 1,5mm vrták by mal byť akurát ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na časté presuny aj asfaltom (do práce na poľadovici a podobne) asi skôr kúpiť. Ten nebude na asfalte taký nestabilný a nemotorný. A čo čítam vydrží niekoľko zím.
A hlavne neočakávať zázraky. Ani jedna verzia nedrží ako v lete plášť 2,5.
ja som dal do prednej gumy cca 200ks a dozadu tak tretinu.. predok musí držať !! tam daj kľudne aj do bokov, uvidíš že to význam má !! nejaké ohýbanie štuplov a následná nefunkčnosť skrutky nehorzí ( ak ti z tej gumy netrčí centimetrový kus ) .. zadok sa ti kde tu zíde aj v kontrolovanom šmyku, tam som to nabúchal len do stredu, aby sa aj šliapnuť dalo ..
spokojný som bol nadmieru, predný 2ply minion síce vážil asi 1,5kg ale osrať, na prednom kolese som s kľudom urobil stojku kedy sa mi zachcelo
aj keď napr ja keď idem v zime na Maguru popri Ontáriu po čistom lade tak to ide jedna radosť aj po tej rovinke
ak sa ideš u nás voziť po kopečkoch v zime tak to bez tých hrotov nebude mať moc velký význam takže isto budeš spoko
edit - Dartmoor, nemyslím že je to moc nariedko, ten redší vzadu úplne stačí, pri šlapaní ti to zaberie a treba si sem tam v zjazde aj šmykom pomôcť
Pre doplnenie slova pkkt