chcem si kupit plaste schwalbe black jack alebo fast fred chcem sa spytat ze ci nemate nejake skusenosti s tymito plastami alebo nejakymi inymi ktore sa daju pouzit v lese aj na ceste maju nizky odpor dobre drzia stopu a nederu sa pred ocami potom hodte nejake linky aj s cenami lebo na tej stranke www.schwalbe.sk maju cennik z roku 2005 a teraz mame 2007 thank s
P.S. Myslim, ze nie je problem najst si na stranke o ktorej pises kontakt, zavolat do predajne a overit si cenu konkretnych produktov. Pripadne klikni na http://www.bikemania.sk, ale ja by som si cenu aj tak overil v kazdom pripade radsej telefonicky.
ja som si akurat tento tyzden kupil schwalbe smart sam a presne by vyhovovali tvojmu popisu, na asfalte idu OK v terene som ich este moc neotestoval, ale po tych asi 2 km v terene boli celkom slusne a ani drat sa urcite nebudu rychlo. ja som ich kupil za 370, cize slusna cena.
schwalbe su dobre plaste,len vela defektov chytaju
Zaujimave, ja jazdim NN a RR + ultralight-y duse a mozem povedat pravy opak... dokonca na jednom maratone za mou isiel typek (meter), ktory po prejdeni mojej stopy (presne tej istej, bolo to v zjazde) chytil snakebite na obidve kolesa naraz....
Súhlasím z rootom. Po vymene Maxxisov Ignitor/Dynomite za Schwalbe NN (vpredu aj vzadu) výrazne ubudlo defektov, v podstate si spomínam iba na jeden za pol roka. Ale môže to byť samozrejme iba náhoda.
ak nechces aby sa rychlo drali, tak kup nejake "gumaky" z tesca a mas pokoj....vacsina plastov co dobre drzia sa derie rychlo a ked sa nederu rychlo, tak vazia tonu, a ked nevazia tonu a nederu sa rychlo tak po asfalte vobec nefrcia....si musis skratka vybrat prioritu....ja ked som kupoval plaste som zvolil istotu v terene (wtb weirwolf) a teraz chodim po asfalte ako s defektom ...kompromis co sa tyka jazdnych vlastnosti sa samozrejme da najst, ale potom sa vacsinou deru pred ocami
tiez jazdim schwalbe - konkretne little albert v sirke 2,1 - to iste vpredu aj vzadu. co sa tyka valiveho odporu a zaberu som spokojny. skutocna sirka je cca 1.95 -2,0. za subjektivnu vyhodu/nevyhodu(ako pre koho) mozno povazovat to, ze pri nahusteni na hornu povolenu hranicu, jazdis v podstate len na strede behuna plasta a okraj sa chyta len v naklone...
Zaujimave, ja jazdim NN a RR + ultralight-y duse a mozem povedat pravy opak... dokonca na jednom maratone za mou isiel typek (meter), ktory po prejdeni mojej stopy (presne tej istej, bolo to v zjazde) chytil snakebite na obidve kolesa naraz....
netreba zabudat na spravny tlak v plastoch, pri nizkych tlakoch seknes dusu aj v najsamsuper plasti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
take existuju?
P.S. Myslim, ze nie je problem najst si na stranke o ktorej pises kontakt, zavolat do predajne a overit si cenu konkretnych produktov. Pripadne klikni na http://www.bikemania.sk, ale ja by som si cenu aj tak overil v kazdom pripade radsej telefonicky.
netreba zabudat na spravny tlak v plastoch, pri nizkych tlakoch seknes dusu aj v najsamsuper plasti