Caute,o dva tyzdne sa chystam na sustredko a budeme tam dost jazdit na biku. Kedze je pocasie take ako je,myslim ze dole pri rimavskej sobote to bude dost zabahnene...mam teras Specialized Fast Trak LK a s tymi asi v blate moc vela nedam. Mate niekto nejake navrhy?
P.S. Sorry za novu temu,ale v tych predchadzajucich sa neda najst jednoznacna odpoved
nooo ja nemam vyhradene ze co jazdim takze idem do lesa a hoore doole no a s tou ''agresivnejsou vzorkou'' moc problem nebude,kedze som mal predtym Specialized Fast Trak LK 26x 2.0...oproti tomu je pre mna Nobby Nic 2.1tka brutalita
žihadlo.... totok mám objednáné aj ja tak daj vedieť!
dnes testing asfalt, blato,kamene i korene...
univerzalnost na kazdom povrchu,ale nikde ani nevynika, v blatku nebol nijaky problem....a to ho bolo obcas nad rafik na asfalte je citit vysoky vzor...
na 2ku sirku je dost macaty...
Yourself: daj to opačne, ako ti aj hovoria.. FA dopredu NN dozadu.. už len kvôli šírke keď nie kvôli vzorku.. (teda ak sa stále nerobia iný front a iný rear)
o FA mi aj šlo, NN sa nerobil vo dvoch verziách.. dopredu potrebuješ lepší grip=FA jednak vzorkom aj šírkou.. keď ti ustrelí alebo šmykne zadné tak sa to dá ustáť, pri prednom je to 95% držka..
hmm ja som to bral tak ze nejazdim len v lese ale aj na rovinach a tam bude FA viac zaberat...no nemienim teras vyhodit dalsich 40 ecok za predneho FA a ten grip no... z 2.0ky na 2.1tku a rozdiel stavby medzi fast trakmi a nn...az take zle to podla mna nebude
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes testing asfalt, blato,kamene i korene...
univerzalnost na kazdom povrchu,ale nikde ani nevynika, v blatku nebol nijaky problem....a to ho bolo obcas nad rafik na asfalte je citit vysoky vzor...
na 2ku sirku je dost macaty...