No, bohužiaľ, na tomto fóre je to dosť časté, že na svoju otázku odpoveď jednoducho nedostaneš. Tiež som tak pri viacerých otázkach skončil . Je mi jasné že nie každý má k danej téme čo povedať a poradiť, ale že by sa nenašiel nikto ???
Mozno to zvladnes aj sam. Ja som ju kupil v auguste (nechal som 100 mm) a na mojich 92 kg je uplne skvela. Radost jazdit oproti Gile co som mal pred tym.
Vzduchu by som sa nebal ... tam si mozes prifuknut kolko potrebujes, aj ja mam o cosi viac ako hovori tabulka
Zdravim . Nechcem zakladat novu temu a tak napisem sem . Potrebujem poradit ohladne vidly na ram so zdvihom 150 mm . Menim ram (vyssi zdvih) a s nim zvazujem aj zmenu vidly. Doteraz som jazdil na RS PIKE 454 dual air . Je to super vidla . Ale ja zvazujem zdvih tych 150mm a zaujmava je aj funkcia znizovania zdvihu . Cena tak do 350e . Nevadi aj bazar ,kedze cena nieje moc vysoko . Moj tip je zatial tento : http://www.bike-mailorder.de/BIKE-TEILE/Gabel/Federgabel/Rock-Shox-Sektor-RL-Dual-Position-Coil-Crown-Adj-1-1-8-2012.html . Ale je to pruzina a stym nemam skusenosti . Tak si necham poradit . Diky .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďalej by nebola zlá ani tá Tora 302 Coil, lenže tá má pruženie pružinou,ale zase pri Tore je výhodou cena a nastavitelný zdvih.
http://www.bikesport.cz/cz/vidlice-rock-shox/rock-shox-vidlice-recon-silver-tk-solo-air-%28v-brake%29-mod.-2012_3467
Mozno to zvladnes aj sam. Ja som ju kupil v auguste (nechal som 100 mm) a na mojich 92 kg
Vzduchu by som sa nebal ... tam si mozes prifuknut kolko potrebujes, aj ja mam o cosi viac ako hovori tabulka
Ako napríklad http://www.bikesport.cz/cz/produkty/rock-shox-vidlice-recon-silver-tk-solo-air-(v-brake)-mod.-2012_3467