Nazdar nadsenci, potrebujem radu.
Dnes som si vsimol ze mam plast na jednom mieste nepekne rozseknuty a s vytrhnutou dierou takmer skrz...
Skoda vyhadzovat skoro novy plast, takze rad by som to niecim zalepil. Cim najlepsie?
Neviem presne ci sa tak vola firma, ale vyrobky, musim doma pozriet... kazdopadne je to anglicka firma, ktoru bymal este stale do SR dovazat p. Jurasek... Viem, ze to 100% maju v PP v cyklomaxe., ale neviem ci aj zaplaty na plaste..
dakujem za vsetky prispevky, tak ja som sa rozhodol pre najdostupnejsie riesenie, zalepil som to chemoprenom a podlepil, uvidim ako dlho to vydrzi, ak nevydrzi, tak sa vas budem coskoro pytat na solidne plaste:-)
Ahojte,na cestnom bycikli sa mi na zadnom plasti(Schwalbe stelvio kevlar)zacala trhat na najvrchnejsia vrstva plastu,a v dosletku tlaku sa to po obvode stale zvacsuje,teraz ma mozno 4-5cm.Pod tou vrstouv vidim uz tkanivo alebo co to tam je.Plast mam necely tyzden a najazdenych 300km.Pravda je ze v mojom meste mame zle cesty a v priebehu tohto tyzdna som mal 2 defekty.Preto sa chcem spytat ci sa do da nejako poriesit,s nejakym riadnym lepidlom,alebo treba kupit novy plast.Dakujem.
Jhesi, ak si ho neprefúkol, tak to bude výrobná vada. Mne kedysi povolila stará Barumka. Mohol som ju volať balónka. Na jednom mieste sa vo vnútri potrhala kostra (a to som ju neprefukoval!) a začala sa viac a viac rozťahovať. Ako keď fúkaš dušu, či nefučí (keď nie je v kolese).
Záplaty na plášte, musím kuknúť... Nikdy som sa o takô čosi nezaujímal. Jednu jemne zjazdenú (MTB) Michelinku som podlepoval kusom z cestného plášťa, uvidíme, koľko vydrží.
No ja som z toho nanic,predny plast pekne drzi,ozaj ako uplne novy,ziadny defekt a ten zadny onicom,malu dierku som tam len mal,dnes som si dal poobede trochu vyjazd,pridem domov a 5cm-ova fuga.S road cyclingom som zacal len pre tyzdnom a preto ma to hned dost rozhodilo,za tyzden 2 defekty a este toto.Nepomohlo by ak by som dal na to zadne kolo hrubsi plast?700x23?teraz mam oba 700x20.
Kľudne prejdi na 23jky alebo dokonca na 25ky. Vo valivom odpore rozdiel nepocítiš. Tuším 23jky alebo 25ky majú dokonca odpor menší, ale už som si tým nie istý. V každom prípade na našich roz......h cestách budeš mať na širších gumách trošku pohodlnejšiu jazdu. Jazdieval som (keď nerátam prvý bicykel Esku s plášťami 26x1 3/8 =cca 35 mm) najlacnejšie Barumky 25ky potom 20tky Continental (dosť tvrdé a citlivé na každé nerovnosti). Teraz jazdím na 23jkách a som spokojný.
Čo sa týka defektov skús niečo iné s kevlarom, keď ťa tie spomenuté plášte zradili. Jednu dobu som jazdil Continental super sport 100 kevlar. Za celý čas jazdenia len dva defekty. A to oceľovými pokrivenými kúskami tvrdého ťažko ohybného drôtu. Sklo prešlo vždy iba vrchnou časťou gumy po kevlar. A tam skončilo, kým nevypadlo alebo som ho nevytiahol Teraz kevlarové nejazdím (počet defektov asi 1 na 700 - 1000 km väčšinou sklo a potom rôzne oceľové ostré úlomky), a ani už nemám prehľad ktorý výrobca aké kevlarové vyrába ale možno sa ku kevlarovým vrátim.
aby sme sa vrátili k pôvodnej téme .. vpredu mám nahodený plášť Schwalbe Nobby Nic 2.1" kevlar .. všimol som si asi po mesiaci jazdenia, že ponad nápis Nobby Nic asi v strede bočnej steny plášťa sa mi spravila cca 15 cm dlhá ryha rovnobežná s ráfikom, s hĺbkou asi pol milimetra (foto spravím neskôr) .. nie som si vedomý, že by som ho rezol o nejaký kameň, nakoľko na ostatných miestach je takmer nepoškodený a nezodratý
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo ak to zlepis tak pri jazde sa to znovu odlepi to by si musel pouzit niejake super lepidlo
Záplaty na plášte, musím kuknúť... Nikdy som sa o takô čosi nezaujímal. Jednu jemne zjazdenú (MTB) Michelinku som podlepoval kusom z cestného plášťa, uvidíme, koľko vydrží.
Čo sa týka defektov skús niečo iné s kevlarom, keď ťa tie spomenuté plášte zradili. Jednu dobu som jazdil Continental super sport 100 kevlar. Za celý čas jazdenia len dva defekty. A to oceľovými pokrivenými kúskami tvrdého ťažko ohybného drôtu. Sklo prešlo vždy iba vrchnou časťou gumy po kevlar. A tam skončilo, kým nevypadlo alebo som ho nevytiahol
myslíte že je to dôvod na reklamáciu?
any ideas?