moze to byt ram?
nakolko sa to strasne zle lokalizovalo,lebo ten zvuk sa ramom prenasal po celom biku, tak som skusal postupne menit komponenty
vymenil som kluky, pedale, precistil som sedlo/sedlovku, poriadne utiahol upinak na sedlovku, precistil a premazal hlavove
uz nechapem, co by to este mohlo byt...
dik za napady
posledný komentár: 14. 11. 2017 o 22:41
mozu to byt este spoje hlavova trubka-predstavec-rajdy
alebo hlavova trubka v korunke vidlice....liziny na sedle...
robi mi to len ked sa hybam na sedle zprava-dolava...zpredu-dozadu to nerobi
to hlavove-trubka-predstavec som si tiez myslel potom, ale vcera som to rozobral cele a premazal...a nic...stale praska
zaujimave je, ze len ked sedim...neviem, co by to este mohlo byt v tej casti sedlo-sedlovka-ram...
Z mojich "menej štandardných" postrehov je napr. slabšie dotiahnutý zadný rýchloupinák alebo menej dotiahnuté šróby pätky šaltra. Ináč klasika, ako píšeš, skrutky, sedlovka,... Všetko rozobrať, prečistiť, namazať.
PS: A štuple/sluchátka do uší.
PS: A štuple/sluchátka do uší.
to je na tom najhorsie, ze ma to rusi este aj pri pocuvani hudby pocas jazdy
precital som to b-f vlakno a vsetko, co tam spominaju, som uz urobil alebo vymenil
takze uz fakt netusim
zeby fakt prasknuty ram?
nechapem, co s tou sedlovkou mohlo byt, ze sa to nedalo ani vycistit ani dotiahnut...muselo to byt v nej, lebo sedlo mam nove a robilo to aj na starom
takze vymenit sedlovku...
na sedle mi to robilo aj na starom aj na novom, takze jedine sedlovka
no ale ked som dal inu sedlovku, tak to nerobilo...tak to asi nebude v tom
vcera som ju poriadne cistil, aj tu ruru v rame, do ktorej sa pcha, takze spina to asi nebude
musim kuknut poriadne, ci nie je prasknuta,ale pri mojom jazdeni nema ako prasknut...
cistil som aj uchytenie lizin, aj ten srob...takze je to pre mna uplna zahada
vcera som ju poriadne cistil, aj tu ruru v rame, do ktorej sa pcha, takze spina to asi nebude
musim kuknut poriadne, ci nie je prasknuta,ale pri mojom jazdeni nema ako prasknut...
cistil som aj uchytenie lizin, aj ten srob...takze je to pre mna uplna zahada
Skús namazať sedlovku vazelínkou.Mne to pomohlo.
nie nie klepkanie nie...mne to vrzga a praska
vazelínkou?? olejčekom? mastičkou?
a ešte ma zaujala žihadlova rada namazať spoj predstavec/krk vidlice alebo predstavec/rajdy...
ale možno to myslel inak...