Ked slapem na biku tak mi puka sedadlo nebo sedlovka....vycistil som to a aj naolejoval a ona to robi stale a mam s toho strasne nervy.... poradte co mam spravit
Si si istý že , je to sedlovka? Čo tak pedále , kufre , kluka , ......... Skús to prebehnúť po stojačky. Ak je to naozaj v sedle , alebo v sedlovke , nie je tam moc možností na čistenie . Možno objímka , alebo uchytenie sedla . Podla toho akú máš sedlovku . Niekedy stačí len dotahovať , ale to si už určite skúšal .
Skus prezret srob, ci nieje "natiahnuty" mal som podobny problem akurat ze mne sa hned sedlo povolilo, alebo este skus pridat podlozku pod srob a prezri zvary ci niesu na rame prasknute, nic ine ma nenapada.
Aký máš rám,aku sedlovku?Niektoré sedlovky z určitého materiálu robia tento problém.Po funkčnej stránke to nie je problém iba po zvukovej.Mal som ocelový rám sedlovku syncros a bol problé.Dalo sa to riešiť jedine výmenou sedlovky a bolo po probléme.Skus si od nejakého kamoša požičať sedlovku a vyskušaj či ti to bude robiť tiež.Niekedy vznikal problém aj v tedy keď si mal vyvložkovanú sedlovu trubku na bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.