Čavte mám problém, pri šlapaní sa ozýva z oblasti stredu praskanie. Už som premazal stred, kluky, pedále a nič nepomohlo. Pedále su nové (Shimano M520) takže pochybujem že by niečo bolo vo vnútry.
Majo pozriem či mi ostali ešte 135x10 koncovky a ak hej, tak ti koleso môžem požičať. Len sa mi zdá, že som ich predal lto, či tie koncovky sme vtedy neriešili? Mám kus deravú hlavu na tieto veci
Inak ten zvuk to nebude stred podla zvuku by som povedal, ze nejake rozbite lozisko a vrzga najskor ram/ alebo uchyt kolesa .. ale pocujem v tom rohatku, hmm, ze by tak velmi rozbite nieco v orechu ? Marinada a tym mas 10x135 osku ?
Skusal si vycistit tu kvazi gumu pod upinakom ? Lebo to prave zvykne vrzgat /mam to tiez a obcas robit neplechu/ .. ten zvuk by mohol byt z toho. Inak co sa tyka tych koncoviek, to , ak nepomoze, vyber, vycisti a uvidis.
Nechcem predbiehat ale je mozne, ze som to vyriesil. Bol som sa len tak na chvilu vysantit po meste a hned sa mi to praskanie pripomenulo. Sranda ako to postupne prestalo ked som jazdil. Z izbovej teploty to kleslo na vonkajsiu a bolo ticho. Teda takmer. Doma som rozobral zadne koleso, vsetko vycistil, nadrbal vazelinu ( Hope stichol ) a zda sa ze nic nepraska. Uvidim ked bude teplejsie resp. ked vybehnem von ci to fakt bolo tym. Logiku by to aj davalo kedze na tie zapadky tam ide obrovsky tlak. Uplne ciste to teda nebolo. Ale uz je.
Marinada: je to zaujimave, v tom vrzgani bolo pocut rohatku, ale som si hovoril, ved orech nemoze vrzgat .. no , vzdy sa je co noveho naucit. Hope nebrat .. nielenze je hlucny , ale sa seba tym hlukom rozvrzga
Zatesnil som to vazelinou tak uvidime. Uz aspon viem preco to vzdy zacalo praskat po bahnovom vyjazde. Robilo mi to aj hlavove a uz som bol zufaly. Vytesnenie vazelinou pomohlo krasne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
predal veru, jazdi na mojom kolese
Marinada a tym mas 10x135 osku ?
"loziska zadnej stavby alebo stredu, su este nemenene povodne"
Ja to viem, ze kecas, preto som to pisal