mam taky problem zacalo sa mi ozyvat praskanie zo stredoveho zlozenia a to take ze ked mam pravu kluku dole vtedy tam daco pukne iba vtedy pozeral som kluky vsetko dobre dotiahnute --- co sa mohlo pokazit v stredovom zlozeni viete mi poradit? je mozne ze by bola pokazena os? mam ist s tym do servisu alebo mam to skusit rozobrat?
.... NIECO .... skor by som radil rozobrat stiahnut kluky z osky vysrobovat misky vytiahnut osku prrecistit premazat aj zavity na miskach vazelinou nahodit kluky namazat bud stvorkran alebo tisichran dotiahnut zhodit pedale zas namazat zavity a precistit a nahodit dotiahnut ..a potom skusit ci bude vydavat zvuky i nadalej .... potom by som risil vymenu osky skus este skontrolovat ci nema oska volu ci nieje vymlatena
ja som mal ten isty problem a robili mi to kluky najskvor to iba vydavalo take praskave zvuky tak som ich dal dole a premazal na chvilu to prestalo robit ale potom zase zacalo a neskvor sa zacali aj povolovat tak som to dal reklamovat a za tyzden mi pride bike
ale ked sa mi to zacalo stale povolovat kazdych 300 metrov som to dotahoval som chodil jaak kkt stale s imbusom a skusal som tam dat aj loctite na zavity a ani to nepomohlo potom som kupil nove sroby a dal ich tam a ani to nepomohlo tak som to reklamoval
oska nema volu ani 0,1 mm drzi ako rit na serbli dnes to ale rozoberat uz nebudem nechce sa mi inak ked som sa dnes pustil v lese dole takym prudsim svahom aby som otestoval prednu vidlu a pedale boli dost namahane vo vodorovnej polohe tak ked som to zisiel a vysiel na polnu cestu to prestalo na chvilku a potom to asi po 200 m zace zacalo ma z toho pravidelneho praskania islo rozhodit
PS : vsetko je max. zatiahnute a nic mi nepovoluje
ja som mal provnaky problem robilo mi to hlavne ked som riadne makal alebo som sprintoval v stoji. Stale som rozoberal kluky halowtechy som rozobral asi 3x a nakoniec stacilo namazat rychloupinak. Vytiahol som ho z naboja cely namazal vazelinou + aj strunky aby bola 100% istota a uz mam pokoj Stacilo par maratonov kde bolo strasne bahno a par krat umyt bike wapkou a mas tento problem...
tiez mam taketo problemy....
asi sa budem pytat ako blbec ale to mam akoze namazat tie zavity (misky, octanlink, prdale)????? nebude ta vazelina vadit na tych zavitoch (povolovanie a tak)????
vazelina v zavitoch nema s povolovanim nic spolocne a nema vplyv na povolovani aspon vo vacsine pripadov je tam na to aby sa zavit nezapiekol a mala by zamedzovat takymto zvukom
rada pre vsetych ktorm praska v klukach Hollowtech II
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS : vsetko je max. zatiahnute a nic mi nepovoluje
asi sa budem pytat ako blbec ale to mam akoze namazat tie zavity (misky, octanlink, prdale)????? nebude ta vazelina vadit na tych zavitoch (povolovanie a tak)????
rada pre vsetych ktorm praska v klukach