Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
viac sa mi hľadať nechce
A povera o praskajucej Meride nie je povera, pretoze mne osobne praskli 2 Merida fully a videl som plno dalsich
chystam sa na skusku spravit z 3x10 (kazeta 11-36) jednoprevodnik vpredu.
Predstavujem si to tak, ze zhodim 8mm imbusom kluky (Sram 1030), dam dole velku a malu pilu a nahodim to spat iba so strednym 33t prevodnikom. Je nieco, co je na tomto postupe zle a co by som mohol dodr?
Dik za info
silva: si ma predbehla
Da sa postojacky drtit .. v MK ak ma clovek trochu kondicku, tak malu pilu ani netreba, ak je vzadu 36tka. Zato ale velka pila by citelne chybala
jazdit tieto dva vyslapy 32/36 tak neviiim teda, budem musiet zmenit pristupove trasy do Karpat
jezus: Z mojho pohladu ma jednoprevodnik vyznam na jazdenie trailov, kedy je s presmykacom niekedy komplikacia, ale jedine s gripshiftom. To je radenie naozaj rychle.
Alebo este na jazdenie po meste, alebo na nakup. Na cykloturistiku, ako ju vnimam ja, je to to najhorsie mozne riesenie
silva: pekne na hradzu za Dunaj pojdes