Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
a este by som sa rad opytal ze ak ma clovek 1 prevodnik aj s voditkom a da si aj sponer ktory ma dostatocne siroke voditko ktore dovoli chodit retazi po celom rozsahu kazety, da sa vobec take nieco zmontovat?
bude to dostatocne ucinne na to aby to udrzalo a sponovalo retaz aj pri agresivnejsej jazde dole kopcom?
Viem, ze existuju trendy narrow-wide prevodniky, ktore su ale drahe a imho sa dost rychlo znicia. Preto mi napadlo kupit horne voditko retaze (napr. Shaman Graft za cenu n-w prevodnika) a jazdit s povodnym prevodnikom. Je to podla vas OK?
horne vodítko jazdí aj elita na XC aj Kulhaný ma na mieru z papundeklu....
32x11 ti stačí? na cestu ja mam 38/11 a je mi málo .Dať 32x36 je zas na kopce málo
Haters gonna hate
Ale ano, skusili. Ide to. Naprd ale ide.
Ale kedze je to naprd tak to nechcem.
a este by som sa rad opytal ze ak ma clovek 1 prevodnik aj s voditkom a da si aj sponer ktory ma dostatocne siroke voditko ktore dovoli chodit retazi po celom rozsahu kazety, da sa vobec take nieco zmontovat?
bude to dostatocne ucinne na to aby to udrzalo a sponovalo retaz aj pri agresivnejsej jazde dole kopcom?
..za dve sezony 0 spadnutych retazi na 180mm superenduro a 140mm AM biku. odjazdene 3x 2 tyzdne saalbach hinterglem, asi 5 semacov, 2x jasna, 2 tyzdne Finale bikepark a mrte karpat... sady XX1 a One Up 42 s XTR... bez problemu a bez voditka.
Splnil, veľmi som s ním spokojný.
Rozmyslam nad kupou kazety Colonel Werk 11-42 http://www.werk.cz/html/e-shop/
len neviem ktora prehadzovacka by to zvladla.
Napriklad SLX-ko s dlhym ramenom ma pisany rozsah 45z, ale niekde je pisany najvacsi pastorok max 36z.
Vie niekto poradit prehadzovacku?
Shimano SLX RD-M670 držiak prehadzovačky
13,59 €
MOC 15,99 €