zdravim vsetkych... mam taktiez problem s pukajucou sedlovkou ... puka v mieste dotyku s ramom... zaujmave je ze ked ju stiahnem nizsie cca 7cm tak nepuka... cistil som to uz mnohokrat a vydrzalo to furt len zopar km... mazal som to medenou vazelinou (na prd) .... co mam este vyskusat?
btw: sedlovka WTB 27,2 350mm (tou dlzkou si niesom isty)
Citam, ze je to vseobecny problem. Ja som to vycistil naftou utrel do sucha a v pohode. Ale tak po 2 az 4 vyjadoch po prasnych cestach zacina opat. Ked sa neprasi ako pri Sulove tak v poho pol roka.
mno zatial som len ocistil sedlovku, ram z vnutra este nie. Mozno aj to by sa siklo
skus či nemáš vyhegane tie kolajnicky v mieste spoju so sedlom lebo toto aj mne robilo a ked som vymenil sedlo tak uz mam pokoj a tu chybu mi uznali aj ako reklamaciu
dnes som to opät vičistil- rám z vnútra, sedlovku, aj sedlovú objímku.... par km a...puk,puk,puk .... zistil som že to určite puká v mieste medzi sedlovkou a rámom (ked šľapem zo sedla tak nepuka-ram to nie je... ak zasuniem sedlovku tak nepuka-cize ani sedlo to nie je)
... uz ma napada len dat nieco veeelmi tenke medzi sedlovku a ram... ale co??... mate este nejake ine napady okrem cistenia
mne sedlovky nepukali nikdy. AŽ na tohtoročných maratónoch po cca 50tom kilometri mi to začalo pekne liesť na nervy. čistím - trénujem - nič, pohoda. idem maratón a asi po 2/3 tinách preteku praskanie a škrípanie!!! zakilujem!
veru Sulov bol znicujuci...
na 9 km roztrhnuta retaz, ktora mi mierne zdemolovala ramienko presmyku a potom mi tiez zacalo nieco skripat v oblasti pod zadkom - moj tip bol, ze to bude sedlvoka, ale doma som zistil, ze to je "len" na dvoch miestach prasknuta skrupina sedla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw: sedlovka WTB 27,2 350mm (tou dlzkou si niesom isty)
mam presne taky isty problem asi uz mesiac.
rozobral som, vycistil som, premazal som a zase po tyzdni mi zacala pukat. tiez mam z toho nerva
mno zatial som len ocistil sedlovku, ram z vnutra este nie. Mozno aj to by sa siklo
... uz ma napada len dat nieco veeelmi tenke medzi sedlovku a ram... ale co??... mate este nejake ine napady okrem cistenia
na 9 km roztrhnuta retaz, ktora mi mierne zdemolovala ramienko presmyku a potom mi tiez zacalo nieco skripat v oblasti pod zadkom - moj tip bol, ze to bude sedlvoka, ale doma som zistil, ze to je "len" na dvoch miestach prasknuta skrupina sedla