mam pomerne novy bike na ktorom je reba sl. myslim ze aktualny zdvih je 85mm. vraj je mozne ju upravit na zdvih 115mm. ako je narocna tato zmena, oplati sa to robit doma? tiez sa mi zda ze ma menej plynuly chod ako nova. je mi divne davat ju do servisu ked je to vlastne nova vidla.
pisal som do jedneho shopu a dostal som takuto odpoved.
OEM i IAM vidlice jsou naprosto shodné, rozdíl je pouze v tom, že OEM jsou určené na stavbu kol a jsou baleny po 10 kusech a bez pumpy
IAM jsou baleny jednotlivě, dodávány včetně pumpy a stojí cca o 50% více
samozřejmě, záruční doba je zákonných 24 měsíců
s vidlicemi OEM jsem se rozepsal, protože vznikají různé fámy
no nech uz je to akokolvek,mna sa to netyka mne zatial funguje na 100%
pisal som do jedneho shopu a dostal som takuto odpoved.
OEM i IAM vidlice jsou naprosto shodné, rozdíl je pouze v tom, že OEM jsou určené na stavbu kol a jsou baleny po 10 kusech a bez pumpy IAM jsou baleny jednotlivě, dodávány včetně pumpy a stojí cca o 50% více
samozřejmě, záruční doba je zákonných 24 měsíců
s vidlicemi OEM jsem se rozepsal, protože vznikají různé fámy
Tak to je blbosť
spravne... to, co si napisal je blbost... aj to, ze oem toru nezozenies, aj to, ze ma rovnake vnutornosti ako dart...
uff...najprv trocha zistuj..az potom pis voloviny..
Mám inú toru ako je na obrázku.Má tie isté časti v lavej nohe ako ten dart.
HOWK
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=14071&postdays=0&postorder=asc&start=30
pytal som sa a vraj medzi 06 a 07 nie je rozdiel, max. vo farbe.
kupil som RACEku ale v OEM verzii cize bez pumpy. a ta moja je cierna matna, disc, 07
je tam sice napisane ze pre kotuce aj vecka, ale ved im napis mail, mali by napisat ako je to myslene
Moja otázka: Máte v ponuke čiernu RS Reba SL 100mm, ale iba pre kotúčové brzdy? Pretože v popise produktu máte pri verzii Disc uvedenú iba striebornú farbu a pri čiernej verzii je napísané aj kotúčová aj v-brake. Mám to chápať, že čierna Reba SL je univerzálna aj na kotúčové aj na klasické V-brzdy súčasne?
Odpoveď z kolokrámu: Reba SL v cernem provedeni je na veckove i diskove brzdy, ale bohuzel je v soucasne dobe nedostupna. Skladem mame pouze stribrnou verzi pouze Disc, pripadne modely Team v cerne barve.
Ja som to pochopil, že je zvlášť prevedenie disková a zvlášť klasická v-braková.. chápe tomu niekto inak?