Chodí veľmi pekne, začiatok nie až ako pružina ale moc rozdiel nie je. Keby som sa neviezol na nej a svojej 44 na jednej jazde, tak nezistím. V strede zdvihu pekne drží a neprepadá sa, ku koncu akurát progresívna. Takisto sa neprepadá dolu kopcom pod brzdou ako dosť veľa vzduchových vidlíc. Tuhosť a váha super. Väčšie dropy neviem, neskúšal som.
Jazdená len chvíľu na kamošovom biku. Viac som neotestoval, lebo bike pre mňa max. nepohodlný (SJ 29" XXL) na moju výšku . Cítil som sa ako na autobuse .
hmm po takej, dual position 150 mm poškulujem aj ja keby náhodou peneži boli schválené rodinnou radou .. len keď som tak námatkovo pozrel e-shopy tak nie som istý kde a za koľko by som ju vôbec zohnal
takže som celkom zvedavý čo o nej poviete tu na fóre
Neviem ako nové Pike-y ale na Lyrikoch a RVL malo dosť veľa ľudí s DPA znižovaním problémy. Vidlice sa nevracali do plného zdvihu. Tiež by som uvažoval skôr o SA verzií. Škoda, že ho nerobia aj ako DPC. Potom by som o novej vidle začal uvažovať aj ja.
Talas zvykne fungovať, ale zase tá zabitá citlivosť . Som dosť zvedavý na ten nový model, kde bude znižovanie v tlmiacej patróne. Prípadne keby to šlo nahodiť do VANa. Potom by bol výber pre mňa asi jasný. Chýba rýchloznižovateľná 35-36 mm pružinovka, najlepšie s Ti pružinou.
Na MZ ho nemám, takže nie . Nemám s ním moc skúsenosti, ale sú úseky kde by som ho asi využil. Napr. Krížna od Kráľovej studne mi už predok dosť slušne tancuje s 50 mm predstavcom a je tam dosť úzky chodníček, tak ma niekedy rozhodí a tlačím. Nemám to vyskúšané, ale myslím, že tam by mi to pomohlo. A takýchto úzkých, strmých chodníčkov poznám viac, ktoré niekedy vyjdem a niekedy nie. Druhá vec, že ľudia s lepšou kondičkou to vyšľapú aj bez toho, lebo majú vyššiu rýchlosť tak je bike stabilnejší. Skôr vidím cestu v tom, ale kúpiť niečo je často jednoduchšie a rýchlejšie ako trénovať . Ale to sú aj tak len moje zimné špekulácie, so 44 som veľmi spokojný, aj keď niečo ešte kus tuhšie by som zniesol.
jasné, veď momentálne aj tak toľko zbytočných prachov nemám. šli do lyží a dúfam, že tie pomôžu s tou kondičkou na budúci rok. potom už hádam znižovanie nebude treba . v Rabovom podaní som videl ako sa to dá hore nie že vyjsť ale vyletieť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdená len chvíľu na kamošovom biku. Viac som neotestoval, lebo bike pre mňa max. nepohodlný (SJ 29" XXL) na moju výšku
Mas 150mm alebo 160mm?
V kazdom pripade gratulacia a tesim sa na foto.
Aj ked si myslim, ze DeVille je krajsia.
takže som celkom zvedavý čo o nej poviete tu na fóre
Nihil: Klasicky Air U-turn celkom fungoval, ale jeho uzivatelska privetivost nebola nic moc.