Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
dnes sa mi stala divna vec - slapal som do kopca po lesnej ceste a zrazu mi nefungovalo preradovanie. Salter vobec nereagoval, neblikal ani zeleno ani cerveno. Pritom som siel po kamenoch a korenoch, takze otrasy tam boli neustale.
Tak som do toho kopol, a az vtedy sa to zobudilo. Nabite boli obe zariadenia.
Mozno ten vyjazd v dazdi pred tyzdnom ma predsalen nejake nasledky
nemohol dostať nejakú ranu od papeku alebo kamena? že by sa dostal do toho nudzového režimu, ked sa uhne, ale neviem či sa z neho potom vychádza kopačkou
nic z toho, ani rana, ani strata kontaktu. Zvysok celeho vyjazdu sobotu, a aj celu nedelu, to uz fungovalo znovu bezchybne.
Btw vcera som uz aj ja dal prec tu krytku, konecne ziadne hrkanie a ani ju vobec netreba
Teoreticky by to asi mohlo byť kompatibilné. Neviem ako táto nová reťaz je podobná s pôvodnými FLATTOP reťazami, ale FlatTOP reťaz na týchto pôvodných Sramáckych prevodníkoch normálne fungovala. Nefungovala jedine na všetkých ostatných NW prevodníkoch - na tie sa namotávala.
Poniektori pisali, ze vyssie sady sram su naozaj kvalitne. No, tak som v slusnej cene kupil xx1 kazetu aj retaz a zatial prvy dojem, ze to radi lepsie ako garbaruk s gx retazou. Axs bol uzasny uz predtym ale teraz sa to regulerne vyrovna a pohohodlim predci stare osvedcene 10spd xtr. Uz len dufam, ze aj vydrz bude aspon taka ako mala xtr 10 spd kazeta
Prakticky test prehazky AXS, vydrz tak cca na 4 celodnovky v teple, okolo 34h jazdenia, posledne 6h svietila cerveno, ale fungovala, uvidime ako dlho este vydrzi . Prehazka ale trci dost von, a nebyt makkej patky, uz by asi bolo po nej. Stacil jeden tazsi singel a uz nevyzera ako nova /a to som ani necitil, ze niekde narazila /. Holt kamene sa nerobia zo sadry.
tak uz aj ty to mas? som vedel, ze ani ty tomu neodolas.
ja som spokojny, az na ten jeden divny kratky vypadok to funguje ok.
Viac zvedavy som potom na zimu, ako sa to bude spravat.
Aha, a este jedna vec - posledny polrok tocim 6 retazi, 2 GX, 4 shimano SLX. Spolu s AXS som zatial pouzil tie dve GX, pretoze tak mi odporucili na bikefore, no neviem co nastane, ked na to nahodim tie shimano. Mozno by som to ani nemal robit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No neviem, co ak mi odpadne baterka?
Kde to zistim?
ja ich nenosím vôbec a neodpadla zatiaľ, príde mi ten mechanizmus dosť pevný
Tak som do toho kopol, a az vtedy sa to zobudilo. Nabite boli obe zariadenia.
Mozno ten vyjazd v dazdi pred tyzdnom ma predsalen nejake nasledky
Btw vcera som uz aj ja dal prec tu krytku, konecne ziadne hrkanie
ja som spokojny, az na ten jeden divny kratky vypadok to funguje ok.
Viac zvedavy som potom na zimu, ako sa to bude spravat.
Aha, a este jedna vec - posledny polrok tocim 6 retazi, 2 GX, 4 shimano SLX. Spolu s AXS som zatial pouzil tie dve GX, pretoze tak mi odporucili na bikefore, no neviem co nastane, ked na to nahodim tie shimano. Mozno by som to ani nemal robit