myslite si ze DURO DJ D 130mm 2009 vydrzi aj lahky FR(dropy tak do 1,5m ,skoky nie az take velke ),a oplati sa doplatit za DURO DJ E 130mm 2009(ak sa nemylim tak ono ma naviac nastavitelny odskok?)
popripade aku lacnejsiu vidlu by ste mi odporucili(na normalnu 9mm osku)
Danke schón
bob a mozem vediet preco? Nechcem to samozrejme znasilnovat, ale rad by som vedel dovod. Este som nevidel hrdzu na vnutornych nohach vidlice, tak reku ci to nie je nejaka vyrobna chyba alebo nieco take. D.
Nemyslim si...teda neviem to posudit, ale podla mna nie. Na xcrke som jazdil rok a ziadne taketo bodky som tam nespozoroval a jazdil som to takisto. Duro mam od augusta a uz tam je toto...
Korózia imho nieje vada materiálu ani spracovania, ale zlá údržba alebo skladovanie v nevhodných podmienkach.
Keď to je len na povrchu, tak by som to s nejakým olejom zotrel a jazdil.
Mne to pri jazdeni nevadi, ale nie je to len povrchova hrdza, ktoru zotriem a nestaram sa...Je to normalne zazrate. Skusal som to zoskrabat s nechtom a neslo to vobec dolu...Keby to bolo len take povrchove, tak to vobec neriesim.
Jak myslíš, tak skús reklamovať a potom napíš kam ťa s tým poslali.
Dobry den,
v suntoure reklamaciu uznali a posielaju nam nove nohy ktore vymenime.
pošlite vidlicu k nam na adresu
cyklomarket s.r.o
m. mišika 23
97101
prievidza
Ahojte, sice mi uz prislo vyjadrenie k reklamacii, no nieco mi na tom nesedi. Vcera som im este odoslal mail s tym, ci mi poslu noveho jezka, kedze by mali vymenit vnutorne nohy. Odpisali, ze krk sa nebude menit, tak som z toho jelen. Je to normalny postup?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neuznali.
Korózia imho nieje vada materiálu ani spracovania, ale zlá údržba alebo skladovanie v nevhodných podmienkach.
Keď to je len na povrchu, tak by som to s nejakým olejom zotrel a jazdil.
a zdvih 130 vydrží každý...
-------------------------------------------
chucker znesie 180?
E je vyššia rada-má chromolybdénový krk(cr-mo)
nastaviteľný odskok majú obidve
duro este zvladne ale ja uz mam na nom stormu a to uz je moc.
Dobry den,
v suntoure reklamaciu uznali a posielaju nam nove nohy ktore vymenime.
pošlite vidlicu k nam na adresu
cyklomarket s.r.o
m. mišika 23
97101
prievidza
s pozdravom
peter herman