Zatial som si vyhrabal, ze tato vidlica ma dobru povest - cena/vykon, aj odozvy na Slovensku i v Cesku. Nenachadzam rozdiel v RLD, LOD a LOC. To je prva otazka, druha otazka je na tuning - co dobreho prida, robi to niekto v Kosiciach?
PS Potrebujem to uz len na dojazd , viem ze su urcite aj lepsie, ale viac investovat nechcem.
Len k tomu roku vyroby. 2015 to asi isto nebude, lebo posledne e*****ny co som si vsimol robili do 2014 a tento rok presiel nazov na epiXon.
Dalsia vec, to ze mas vidlu v zaruke, neznamena, ze ju nemozes zhodit sam z bicykla, co je zalezitost 2 min.
Dik za link Vidlica je z Thajvanu a po zadani SN mi overilo rok vyroby na 2014.
Uz som sa predtým dival na videa co maju v techickej pomoci a tam je navod ako odstranit unikanie vzduchu z vidlice naliatim asi 10 ml oleja do priestoru pod hornou korunkou, toto vsak koli zaruke nebudem robit. Zaraza ma vsak ze o tomto probleme vedia a nijako to technicky nedoriesili - toto ale ajtak asi riesi problem s postupnym unikanim vzduchu a nie jednorazovym defektom po nafukani ako je u mna.
Vidlicu budem davat dole aj tak v servise (hoc pre mna to nie je problem) ale poznam uz rozne vytacky predajcov na odvolavanie sa na zarucne podmienky v pripade reklamacie... len dufam ze ma nenechaju cakat 30 dni a potom budu zdrzovat vratenie penazi alebo dodanie novej a letna sezona bude prec
Ja som s e*****nom takto odfajal koniec minulej sezony. Kupil som ho niekedy v polovici septembra, o tyzden az dva siel na reklamaciu lebo klepal. Natahovalo sa to viac ako mesiac a uz aj zima pomaly prisla. Takze cisto fasa, vidla stala pol roka pomaly. Ale vela zdaru, snad to u teba pojde rychlejsie.
Nazdar, plánujem urobiť servis na vidlici E*****n TAD. Mam stiahnutý aj tech. výkres s jednotlivými časťami. Sú tam nejaké záludnosti? Lebo klasická E*****n vyzerá podľa inštruktážnych videí na pohodu. Chcel by som vymenit guferá a olej. Je nejaká možnosť dať aj alternatívne 32mm. guferá, napr Fox ale Rock shox (rozmeru: 32x41x8)? Alebo radšej originál?
čo sa týka gufier tak na e*****ne je to atypický rozmer tých 41 vonkajší priemer nikde som to nevedel zohnať fox a rs maju 32x42... skúšal som prispôsobovať bežné gufera ktoré dostať kúpiť v každom obchode s podobnými vecmi no neúspešne dlho to nevydržlo.. odporúčam origo suntour
Olej mozem pouzit klasicky od rock shox napr 5w alebo 15w? Nechcem robit ziadne prerabky kde niektori lievali olej do noh a potom museli utesnovat spodne skrutky. Staru vazelinu nahradim druhou asi tiez od rock shox. Inac dik za reakcie.
Guferá musíš posúdiť sám. Neviem čo má vidlica za sebou a nevidím, či je materiál guferá popraskaný alebo nie.
Ak vyzerajú však na výmenu, tak asi jedine Suntour/Marzocchi (mali by byť rovnaké) keďže Fox a RS majú 42mm priemer ...ako bolo rozoberané už vyššie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsia vec, to ze mas vidlu v zaruke, neznamena, ze ju nemozes zhodit sam z bicykla, co je zalezitost 2 min.
Uz som sa predtým dival na videa co maju v techickej pomoci a tam je navod ako odstranit unikanie vzduchu z vidlice naliatim asi 10 ml oleja do priestoru pod hornou korunkou, toto vsak koli zaruke nebudem robit. Zaraza ma vsak ze o tomto probleme vedia a nijako to technicky nedoriesili - toto ale ajtak asi riesi problem s postupnym unikanim vzduchu a nie jednorazovym defektom po nafukani ako je u mna.
Vidlicu budem davat dole aj tak v servise (hoc pre mna to nie je problem) ale poznam uz rozne vytacky predajcov na odvolavanie sa na zarucne podmienky v pripade reklamacie... len dufam ze ma nenechaju cakat 30 dni a potom budu zdrzovat vratenie penazi alebo dodanie novej a letna sezona bude prec
Ak vyzerajú však na výmenu, tak asi jedine Suntour/Marzocchi (mali by byť rovnaké) keďže Fox a RS majú 42mm priemer ...ako bolo rozoberané už vyššie.