Tak si chcem kupit nove plaste, tie stare su uz aj celkom vysachane a niesu ani vhodne do terenu.
Jazdim po horach ale aj po cestach, plast by mal byt vhodny na hory ale aj na cesty....skor na suchu vozovku,
uz som dake pozeral tu :
alebo
covy nato? alebo mi vy odporucte, co by bolo najlepsie... plast okolo tych 600 sk max 700
bola ja viem pouzil som hladanie, ale aj tak rad nikdy neni dost.A opytat by som sa aj siel,ale vies ja byvam v Dubnici nad Vahom a tu na okoli ziadne normalne ciklo neni... bohuzial,ty by mi s nicim neporadili...Uz mam s tym skusenosti ...
bola ja viem pouzil som hladanie, ale aj tak rad nikdy neni dost.A opytat by som sa aj siel,ale vies ja byvam v Dubnici nad Vahom a tu na okoli ziadne normalne ciklo neni... bohuzial,ty by mi s nicim neporadili...Uz mam s tym skusenosti ...
A co tak zajst do Trencina??? Hmm? Tam su hned tri cykla o ktorych viem kde maju vcelku slusny vyber plastov.
A co tak zajst do Trencina??? Hmm? Tam su hned tri cykla o ktorych viem kde maju vcelku slusny vyber plastov.
tak to je mudre, pocul som daco o cikle 1 vraj dobre ... ale chcelo by to najprv pozistovat co a ako a az potom by som tam zasiel...,prakticky na istotu
noo to mas pravdu,ale u nas v cikle je taka stara co je odmerana ale strasne odmerana.... inak,vecsina cikiel co poznam robi iba stare bicykle a do novych sa radsej nechcu pustat .. ale to je fuk co tie plaste ake doporucaste co vravite na tie 2 plaste co som zadal web
maxxis je kevlar schwalbe je drot skor by som bral schwlabe skusenosti nemam s nim
viem viem
viem viem
No vidíš že to ide, ja jazdím WTB Velociraptor 2,1, túto gumu som mal ešte v 96 na svojom prvom GT, za 10 rokov sa na nej nič nezmenilo, vieš ako som sa potešil že ju majú v ponuke