Caute. Kto ma skusenost s touto vidlou? Rozmyslam, ze by som ju kupil. Chcem jazdit XC. Viete mi povedat aky je rozdiel medzi RS Tora 318 a RS Tora 302 (zeby len v oznaceni farebnosti?). Poprosim Vas o postrehy a rady. Vdaka
Za tie prachy v pohode.Sú 4 verzie -302 U-turn-/pružina/olej/
-302 soloair /vzduch/olej/
-318 U-turn + lockout
-318 soloair +lockout z riaditok
Kamoš má 302 u-turn a chváli ju.
Vsimol som si, ze je viac druhou. Len neviem aky je medzi nimi rozdiel. Ja som rozmyslal, nad tou 318 soloair + lockout z riaditok, ale ak je ta 302 lepsia ako 318, tak radsej kupim tu 302.
Vsimol som si, ze je viac druhou. Len neviem aky je medzi nimi rozdiel. Ja som rozmyslal, nad tou 318 soloair + lockout z riaditok, ale ak je ta 302 lepsia ako 318, tak radsej kupim tu 302.
sorac, ze vytahujem staru temu, ale nechcel som zakladat novy thread
mam otazku ohladom tejto vidly, a sice ohladom verzie 318 Solo Air - zdvih 130 mm (model 2007). otazka znie, ci by tato vidla pasovala na moj bike Merida TFS 500-D, alebo ci je tento zdvih prilis vysoky? Diky moc za rady
to jonnyho: a povodnu vidlu tam mas aku 80,100? zas taky zdvih - 130 si tam davat je az moc, moze to dokazit geometriu => potom moze puknut ram
viac by ti k tomu napisal mar_tin, ved mu napis SS, on ti urcite poradi spravne
to jonnyho: a povodnu vidlu tam mas aku 80,100? zas taky zdvih - 130 si tam davat je az moc, moze to dokazit geometriu => potom moze puknut ram viac by ti k tomu napisal mar_tin, ved mu napis SS, on ti urcite poradi spravne
diky za nazor!
no origos vidla (SR suntour SCM) ma zdvih 80mm, prave preto som sa pytal co by spravila vidla so zdvihom 130mm. Takze radsej nebudem spekulovat a poobzeram sa po nejakej tej 80/100mm
jj, v pohode moze byt aj stovka (80-ku je podla mna zbytocne davat, ked potom zistis, ze si mal kupit stovku)
btw: kolko by si asi chcel investovat? mozno by som nieco poradil, az by si nebol proti
nooo, ono dovod preco som sa pytal na tuto vidlu bol ten, ze ju na ebay predava jeden manik z kanady za zatial dost dobru cenu (uzavierka je za den a par hodin). tak som premyslal ze by som sledoval tuto akciu a ak by bola rozumna cena, pred jej skoncenim o vidlu aj zabojoval
no a co sa tyka sumy, co chcem investovat, tak ca do 10tisic
teraz si myslel tu vidlu s tym 130 zdvihom, tak na to radsej zabudni, alebo ze by si ju kupil a potom by si ju niekomu predal na SVK s urcitym ziskom , ale nie, nechaj tak, to su uz spekulacie, radsej sa poobzeraj po ceskych e-shopoch, napr. aj tato je celkom super za tu cenu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-302 soloair /vzduch/olej/
-318 U-turn + lockout
-318 soloair +lockout z riaditok
Kamoš má 302 u-turn a chváli ju.
Kup oba, vyzkusaj a daj vediet...
rozdiely zbadas, ked si precitas popisy
To je také vymakanejšie tlmenie kompresie. Skrátka sa tým znižuje pohupovanie pri šľapaní.
mam otazku ohladom tejto vidly, a sice ohladom verzie 318 Solo Air - zdvih 130 mm (model 2007). otazka znie, ci by tato vidla pasovala na moj bike Merida TFS 500-D, alebo ci je tento zdvih prilis vysoky? Diky moc za rady
viac by ti k tomu napisal mar_tin, ved mu napis SS, on ti urcite poradi spravne
diky za nazor!
no origos vidla (SR suntour SCM) ma zdvih 80mm, prave preto som sa pytal co by spravila vidla so zdvihom 130mm. Takze radsej nebudem spekulovat a poobzeram sa po nejakej tej 80/100mm
btw: kolko by si asi chcel investovat? mozno by som nieco poradil, az by si nebol proti
no a co sa tyka sumy, co chcem investovat, tak ca do 10tisic
diky vopred za rady
http://www.kolokram.cz/product_info.php ... 6d05e4218a
viem ze sa tu uz o tom omielalo v inej teme, ale za tu cenu nic lepsie nepoznam, mozna ak tak z bazaru, ale to je o inom
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _1280.html