Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
No len nikde nevidim to puzdro ani cap. Na fotkach vidim len plastove vymedzovacie vlozky, tzv. spacers.
Edit: Na fotke tlmica vidim nejaky novy cap a na nom tie plastove vymedzovacie podlozky (spacery). Ale co puzdro? Nemas aj fotku samotneho capu?
na prvej foto je kopia bushingu, kt je uz nalisovany v oku tlmica, na tretej foto vidiet osku a spacery. mam len taketo foto kompletu, dufam ze som pouzil spravne vyrazy.
na prvej foto je kopia bushingu, kt je uz nalisovany v oku tlmica, na tretej foto vidiet osku a spacery. mam len taketo foto kompletu, dufam ze som pouzil spravne vyrazy.
OK, bushing alebo puzdro. Ako je spravene? Z coho? Z coho je oska (cap)? Myslim, ze sme sa uz zjednotili na pojmoch.
Ak myslis ten vacsi vonkajsi obal, tak to je fixna "High volume" komora, ci ako sa to teraz vola. Vacsi objem komory pri zachovani jednotnych rozmerov tesneni. Fox to ma vyrobne vymakane... Kashima farba komory len klame.
davnejsie som pisal ze je to po vzore tftuned. takze je to to iste, iba tam nemam pri oku tlmica tie o-kruzky proti vznikaniu bordelu. oska priebezna, foto bushingu mas-asi nylonove, spacery detto. ako to bolo robene ti nepoviem ja som to nesustruzil
Aha, tak ak je to bushing, co je na fotke, tak vyzera ovela hrubsi, t.j. zrejme nebol dodrzany povodny vnutorny rozmer bushingu a cap je teda mensieho priemeru. Tak? Inak mi to nesedi...
Ja si riesenie predstavujem takto. Kedze moj "dvorny" nastrojar nema na sustruhu strojovy posun noza, tak som ju vybrusil rucne (t.j. "rozbrusovacim" kotucikom 0.5mm) spiralovu drazku cca. 1mm v strede capu na zadrziavanie maziva, ale uz som to nefotil, lebo bol vecer a chcel som poskladat tlmic cim skor.
Jak z coho? Priemyselne polymerove puzdro podobne ako predava TFtuned, ibaze lepsie, Pershing tu ponukol zvysne par prispevkov vyssie. Zlozenie hmoty nie je zname, ale je ovela tvrdsia ako nylon ci teflon, preto Tvojmu rieseniu so silonom nedavam velku sancu na dlhu vydrz.
Jezus bol blizko, ked napisal do 300 km, lebo aj 0 km je do 300 . Takze celou vetou, klzne puzdro na obrazku je z noveho ramu ktory este ani nestal na kolesach, nehovoriac o tom, ze povodne alu reducery takmer neslo ani pretocit vo zveraku, takze vzdy menim puzdra za polymerove este na novom biku.
Je to presne tak bez ohladu na to, aky bike kupis, bolo to aj na povodnom Ibisovi, aj na novom rame, aj na Spesli SJ. Je to skor problem Foxu nez vyrobcov ramov, ale niekde som cital, ze Foxy 2013 uz budu mat polymerove puzdra z vyroby (no hura, dobre rano, stara mama, aj Fox sa zobudil). Bohuzial alu vlozky sa tiez nanic, hlinik je prilis makky na take pouzitie. Najlepsie to bolo riesene na SJ Epic s tlmicom na boku, ktory mal nerezove gulove capy, podobne aj tlmic DT Swiss (aspon ja som s tym ziaden problem nemal, aj ked som o nejakych problemoch cital).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Na fotke tlmica vidim nejaky novy cap a na nom tie plastove vymedzovacie podlozky (spacery). Ale co puzdro? Nemas aj fotku samotneho capu?
Tlmic som videl, na konecnej podobe sa aj dnes pracuje:)
Ak dodam puzdra, aj moj tlmic bude coskoro vynoveny o nove nerezove capy.
Konstrukciu som si navrhol sam, takze zrejme myslis na konecnu podobu spracovania.
Dodaj, ak nemas, obrat sa na Slava, mozno mu nejake zvysili.
OK, bushing alebo puzdro. Ako je spravene? Z coho? Z coho je oska (cap)? Myslim, ze sme sa uz zjednotili na pojmoch.
EDIT: Peter, ten tlmic je nejaky dvojcinny? Vyzera, akoby mal dva piesty. Mylim sa?
oska priebezna, foto bushingu mas-asi nylonove, spacery detto. ako to bolo robene ti nepoviem ja som to nesustruzil
add otazka, kedze sa pytas vela to nebude, tip 1000km
mne vydrzalo viac namahane 2500km, menej namahane je este v rame, bez vôle a chodi ztuha
Jezus bol blizko, ked napisal do 300 km, lebo aj 0 km je do 300
Je to presne tak bez ohladu na to, aky bike kupis, bolo to aj na povodnom Ibisovi, aj na novom rame, aj na Spesli SJ. Je to skor problem Foxu nez vyrobcov ramov, ale niekde som cital, ze Foxy 2013 uz budu mat polymerove puzdra z vyroby (no hura, dobre rano, stara mama, aj Fox sa zobudil). Bohuzial alu vlozky sa tiez nanic, hlinik je prilis makky na take pouzitie. Najlepsie to bolo riesene na SJ Epic s tlmicom na boku, ktory mal nerezove gulove capy, podobne aj tlmic DT Swiss (aspon ja som s tym ziaden problem nemal, aj ked som o nejakych problemoch cital).