Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
Vraj to ma vyhodu, ze sa da vymenit bez pouzitia naradia Nevidim iny dovod, preco to tak urobili.
Neskusal som, ale povodne puzdro sa vraj golou lisovalo bez problemov. Problem bol najma medzi puzdrom a hlinikovymi vlozkami, co novou oskou vylepsili.
Prosim o radu nech robim co robim neda sa mi vybrat stare puzdro skusal som golu skusal som silu no nejde von ani za nic. Neviete niekto ako na to? Alebo s tym rovno do servisu nech to vymenia.
už som videl výsledky pár pokusov o výmenu púzdra, v jednom prípade si to dokonca odniesol tlmič.....
v servise Ti určite radi pomôžu.
ALE
Si si istý, že je vôľa v púzdre tlmiča? na I-drive mi ešte oko v tlmiči neodišlo, ani na Forcovi ani na ID-5ke.
na Forcovi odchádzajú klzné púzdra v I-linku a vôľa je to podobná, sa prejaví pri zodvihnutí za sedadlo.
uz sa mi to podarilo a urcite to bolo v puzdrach lebo ta dvojdielna vlozka sa mi v ruke vyrazne hybala. Druhu mam z jedneho kusu a ta drzi pevne teda otaca sa ale nema volu. A tá oranzova vrstva tam uz ani nieje. Vdaka za radu
Nejdem zakladať novú tému a chcem sa opýtať, možno banalitu ale nedá mi to spávať. Čap do tlmiča Rock Shox som musel do púzdra oka tlmiča doslova nabiť gumeným kladivom, lebo tam nešiel za žiadnu cenu a pritom rozmerovo sedí 8 mm oko aj čap. Na spodnom oku išiel krásne rukou bez problému a ten v hornom vôbec ale napasoval som ho tam, len sa neotáča v tom oku - jeto problém? Má to nejaký negatívny dopad na správanie sa tlmiča + púzdra v oku? Treba to aj počas sezóny premazávať vazelínou? Ďakujem za rady
Chlapi, prečítal som si celú tému..idem meniť klzné púzdro s reducermi na biku lappiere x-control (tlmič lappier, ako má drotár), princíp som pochopil, reducery zhodil, ostáva mi klzné púzdro..ak som dobre čítal, mal by som teraz vziať nejaký nastavec vhodného priemeru z gola sady, "usadiť" ho na púzdro a buchnúť kladivom a tým ho vylisujem? opačný proces nalisovania je na tom istom princípe? (má niekto fotky ako to vylisuje resp. nalisuje?, príp. video?). Díky, nechcem to pokaziť.
to sylvatic: kladivo urcite nie. Na vylisovanie pouzi zverak. Z goly 1ks priemer ako ma puzdro a druhy kus ktory ma priemer otvoru cez ktory prejde puzdro. jednoduche.
noo toto som na forach zachytil, ze nie vzdy spravne sa stretli tolerancie. Na spodne oko dam Rock Shox AL osku s tesneniami (ta je na ceste) a na horne oko, ktore je menaj namahane tento Fox bazmek. Ked sa nieco pokaka, tak mam este jeden Foxacky ako nahradu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pali, esteze Cyklosvec je zasobeny celkom solidne.
Vraj to ma vyhodu, ze sa da vymenit bez pouzitia naradia
Neskusal som, ale povodne puzdro sa vraj golou lisovalo bez problemov. Problem bol najma medzi puzdrom a hlinikovymi vlozkami, co novou oskou vylepsili.
predtym som to len letmo mrkol, videl som nieco delene, tak som tomu dalej nevenoval pozornost
v servise Ti určite radi pomôžu.
ALE
Si si istý, že je vôľa v púzdre tlmiča? na I-drive mi ešte oko v tlmiči neodišlo, ani na Forcovi ani na ID-5ke.
na Forcovi odchádzajú klzné púzdra v I-linku a vôľa je to podobná, sa prejaví pri zodvihnutí za sedadlo.
Ee drotar uz druhu sezonu tento tlmic nepouziva
A ako sa ti s ním jazdí?